lördag 25 oktober 2014

Den riktiga Spiderman kom på besök!

Wow,vilken dag det har varit idag! Jag och Fanny började, som vanligt på lördagsmorgnarna, i stallet. Hon är verkligen otroligt duktig för att ha ridit så få gånger.
Men den stora högpunkten idag var Novas kalas, hennes första barnkalas! Hon är ju helt galen i Spiderman och ville ha det temat för dagen. Hennes vilja är min lag och jag hade införskaffat duk, tallrikar, muggar, servetter, godispåsar och girlang med Spiderman. Sex barn var inbjudna men inte mindre än tre hade fått vattkoppor och kunde inte komma. Men med Fanny, och Nova själv, blev det en mysig liten skara på fem barn.De började med att äta korv med bröd och pommes frites, sedan fick Nova öppna presenter. Vi körde snurra flaskan och den som flaskan pekade på fick ge sin present till Nova.
Därefter åt alla en fantastiskt god glasstårta, inköpt på Lejonet och Björnen, med Spiderman på såklart.Sedan var det dags för den stora överraskningen, Spiderman själv dök upp! Jag hade hittat honom på Superhjalten.se och han är den ena av Superhjältar mot cancer. Barnen stod i köksfönstret och skrek av förtjusning när han kom springande! Han var verkligen helt underbar och hade en otrolig förmåga att låta Nova stå i centrum och känna sig speciell, samtidigt som han involverade de andra.


Besöket började med att han ville att Nova skulle visa honom runt i huset och såklart stannade de till lite extra i hennes rum så att hon fick visa sina saker. Sedan samlade han alla barnen i vardagsrummet och Nova fick en present av honom.


Därefter var det dags för lekar. Han gömde spindlar som alla barn fick leta efter och som belöning när de hittat en fick de en liten påse godis! Sedan blev det kurragömma, ett två tre rött ljus och leta efter en liten Spiderman-figur. Barnen blev trötta av all lek och fick lite dricka i köket. Spiderman var hela tiden med och pratade och skojade med dem. Avslutningsvis blev det fotografering där han återigen lade fokus på Nova och lät henne vara i centrum.Med några sista förmanande ord till Nova om att vara snäll och lyssna på sin mamma och pappa, sprang han till sin bil och tutade och vinkade åt barnen när han körde iväg. Vilken kille!
Ett jättestort tack till Spiderman för ditt otroliga engagemang, både för Nova och oss idag, men också för alla andra barn du skänker sådan glädje! Ni är bara bäst! Jag kan varmt rekommendera alla som har en liten spiderman-fantast hemma att låta denne underbare kalashjälte komma och sprida glädje hos er!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar