måndag 13 oktober 2014

Djungelboken och ett nytt kapitel är påbörjat!

Att inte längre bo på en bilfri ö har sina fördelar. Igår var hela familjen på teater i Kungsbacka och såg familjeföreställningen Djungelboken. Barnen tyckte mycket om den, speciellt Nova, som inte varit på så mycket teater förut. Personligen tyckte jag att maskerna var lite hemska och var rädd att barnen skulle få mardrömmar, men Nova tyckte bara att Shere Khan var lite läskig.

Barnen leker lite innan föreställningen och Fanny ville att jag skulle ta ett kort på henne i pausen!

Efter föreställningen samlades alla skådespelare i foajén, så att barn och vuxna fick möjlighet att prata och krama dem. Som förälder tyckte jag det var väldigt positivt och de barnen som kanske blivit lite skrämda fick se att de inte var farliga. Nova blev väldigt förtjust i Bagheera och var så glad att hon fick en liten pratstund med henne efteråt.

Baloo!

Älskar dessa foton på Nova och Bagheera!

Idag började ett nytt kapitel i mitt liv. Jag började min utbildning! Det är alltid lite pirrigt att träffa så mycket nya människor, men de verkar vara jättetrevliga allihop så jag ser fram emot två spännande år. Och ni som känner mig har väl redan fattat att jag redan träffat flera nya vänner!
Idag hade vi bara introduktion och mitt i fick vi avbryta för brandövning. Tänkte på de stackarna som hade tenta.
När vi avslutat för dagen promenerade jag den korta biten till Göteborgs Studentbokhandel och inhandlade kurslitteraturen för utbildningen. Vill inte ens berätta vad det kostade.... Men eftersom jag är med i facket kan jag ansöka om studiestöd och då står de för kostnaden! Ett litet tips för er som studerar och är med i Unionen.
Imorgon har vi vår första riktiga skoldag och då står Hälso & Sjukvårdsadministration på schemat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar