fredag 31 oktober 2014

BLOGG event by ES!

Från att ha anordnat vårt stora bloggevent i tisdags var det underbart att få gå som gäst på ett annat! Igår kväll var jag exklusivt inbjuden till ett butiksevent hos underklädesbutiken Change på Frölunda Torg. Det var fina Emma och Siranee som stod för detta, så himla kul att det händer lite för oss bloggare i Göteborg nu! Underbart att få träffa alla härliga tjejer!


Det var ett otroligt mysigt event, med få inbjudna, vilket gjorde att det kändes intimt och exklusivt. Vi hälsades välkomna med drinkar, snittar och underbara cupcakes från Cupcake Time, som även var med och sponsrade vårt bloggevent Höstlyx 2014.


Personalen från Change visade upp några olika förslag på underkläder och under kvällen fick vi bra hjälp med att hitta rätt storlek, vilket kan vara lite knepigt när det gäller bh:ar. Jag föll pladask för en petrolfärgad bh, men får nog önska mig den i julklapp tror jag.
Vi fick också vara med när Britney Spears julkollektion lanserades och Emma och Siranee fick inviga med att dra banden!


På plats fanns också fotograf Louise Johansson som dokumenterade hela eventet. Hon var också med och sponsrade till en fantastisk tävling där priset var en valfri fotografering och en förstoring!
Även en representant från Nannyakuten var med oss under kvällen. Perfekt att ta hjälp av om man behöver barnvakt eller hjälp med hämtning någon gång!
Under kvällen fick man även möjlighet att bli sminkad och få handmassage av personal från The Body Shop, vilket jag såklart tog chansen och gjorde. Jag fick flera jättebra tips på makeup och det passar mig eftersom jag sällan vet hur jag ska lägga det så att det blir snyggt eller vilka produkter jag ska använda! Tack snälla Sandra för den fina makeupen!


Med oss hem fick också två jättefina goodibags med massor av härliga produkter!


Stort tack till Emma och Siranee för att ni ordnat ett så trevligt event och till alla sponsorer som bidrog till kvällen!

Trosa, string / Hipster i valfri storlek (ca 89 kr)

Danny Saucedo Collection – solglasögon
Original Range (999 kr) / Limited Edition (1499kr)

Evo tandkräm mini
Dental Cleanser (putsduk för tänderna)

Weleda Calendula Weather Protection Cream (69 kr)
White Mallow Nappy Change Cream (99 kr)

Bright Now Visible Repair Tone Corrector ELLER
Bright Now Visible Repair serum (249 kr/st)

Handsprit med doft (29 kr/st)

Kombucha Raspberry-lemon (35 kr)

HAGA-tvålen (89kr)

Lyko Coconut Sensation Hårspray (49 kr)
Lyko Nail Polish Remover (49 kr)

Pre-Heat Glaze (145 kr) / Just Leave It Conditioner (139 kr)

BARA BÄR med frukt (ca 20 kr)
Havtorn och mango / Blåbär / Hallon

Camomile gentle eye make-up remover 60ml
Lipgloss flavoured Strawberry (130 kr)
Smokey 2 in 1 gel liner (135 kr)
Jultidning med rabatter och tester på ansiktsvård

Fotograf Louise Johansson

1 kommentar: