torsdag 16 oktober 2014

Vinn snuttefilt från Sojka Design!

Tävlingen är avslutad!

Jag tycker vi startar en tävling till, lite för att fira att jag överlevt min första vecka i skolbänken! 
Nu har en av er chansen att vinna en underbar snuttefilt från Sojka Design!
Nova älskar sin, med den fina nötskrikan på. Den är så otroligt mjuk och mysig och jag gillar verkligen att den är lite större än de traditionella snuttefiltarna, så att barnen kan använda den även när de blir äldre. 


Fågeln kommer från namnet Sojka som betyder nötskrika och för varje såld snutte går 10 kronor till välgörenhetsorganisationen Lyft ett barn ut ur mörkret. Den är också märkt med CE och EN71 vilket betyder att den är testad och godkänd enligt gällande svenska och europeiska säkerhetskrav och den innehåller inga gifter eller kemikalier.


För att vara med och tävla ska man:

* Berätta vem som skulle få snutten om du vann och motivera varför!

För extra vinstchans:
 * Gilla Sojka Design på Facebook.
* Dela tävlingen på din Facebook-sida. Berätta i vilket namn du delar.
* Dela bilden ovan på Instagram. Använd @otjejen och #ettlivvidhavet, #sojkadesign och #snuttesojka

Glöm inte att ange namn och epostadress!

Tävlingen avslutas den 30 oktober!
Lycka till!

21 kommentarer:

 1. Jag skulle vilja ge denna snuttefilt till min son som är 5 veckor. Jag har letat efter en snuttefilt som är lite större, men de jag hittat är så små. Tycker att fågeln gör den så himla charmig och det blir en blandning av gosedjur och snuttefilt.

  Jag gillar på Fb, Tina Carlström.
  Delar på min FB med samma namn.

  Kram Tina
  christinecarlstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag tror lilla Isac vill äga en sådan fin snuttefilt. Han gillar att gosa ner sig i vagnen och sängen. Och ha det mysigt. Gillar och delar vidare på FB och gillar sidan. Kram Maud Lindberg maude@tyfonmail.se

  SvaraRadera
 3. Har gillat och delat på fb som irene eliasson. På IG som ireeli.
  Har precis blivit mormor till världens finaste Helge. Vill ge denna underbara snuttefilt till honom, som han kan ha och gosa med!

  irene_e@spray.se

  SvaraRadera
 4. Min 8 månaders son skulle få snutten om vi vann. Han älskar snuttefiltar och denna va ju superfin.

  Mvh Linda Persson
  Emmiesmamma08@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Hej. Jag är gärna med. Har nyligen blivit mamma till en underbar liten tjej och hon skulle nog gärna vilja ha den här filten att mysa med nu när hösten kommer.
  lolinondoda@spray.se

  SvaraRadera
 6. JAg ska få barn i mars 2015 och det är mitt andra barn så det skulle vara gulligt och ge en sådan snuttefilt då mitt förstabarn har en egen snuttefilt från när hon föddes och den ska hon få med sig när hon flyttar hemifrån.


  bloodsband@live.se

  SvaraRadera
 7. Åh - jag är gärna med och tävlar! Vi väntar en liten i januari så den skulle få snutten om jag vinner.

  SvaraRadera
 8. Jag skulle vilja vinna denna till min brorson som är beräknad i slutet av november. Han är så efterlängtad och jag vill bidra till att ge honom den mjukaste starten i livet. Håller tummarna! Kram

  SvaraRadera
 9. Nu vet jag inte om min kommentar kom med, så jag skriver en till.

  Om jag vann skulle mitt brorsbarn Ida få den i dop-present i januari. Hon valde att titta ut på min födelsedag :)

  Jag gillar sojka på fb och delar tävlingen (Sofia Eriksson)

  Soffiz83@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Åh så underbar snutte. Den skulle jag vilja vinna till vår lille Matheus som skulle älska den. Det skulle pigga upp detta trista höstmörker och att få mysa med en sådan fin snutte gör ju allt mycket mysigare.

  Gillar på fb. Delar på instagram med namnet Trollmorsan och hoppas på tur nu!

  trollmams@gmail.com

  SvaraRadera
 11. Jag skulle vilja ge filten till min bästa väns nyfödda dotter. Min bästa vän kämpar på med skola och bebis och jag tycker hon är så duktig. Tror hon skulle bli glad av att ge sin dotter denna fina mysiga snuttefilt!

  mvh
  monicanaslund@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Hej!

  Jag är gärna med!

  En snuttefilt från Sojkadesign för trygghet, värme och tröst,
  alltid tillhands när behovet är som störst.
  Tidlös och hållbar, den som hänger med i flera år.
  Hoppas på tur och att vi lillkusinen överraska på dopdagen får!

  Gillar & delar på FB som Kristiina Söderström.

  Delar på Instagram som "Sodercrowcastle".

  Ha en fin dag!

  Med vänlig hälsning,
  Kristiina
  krieppola@spray.se

  SvaraRadera
 13. Jag har flera vänner som både väntar smått, och som kämpar med att bli gravida. Så det skulle absolut finnas en och annan att överraska och ge bort en sådan mysig snuttefilt som denna.

  Gillat Sojka Design på FB (Sanna Kaakinen).

  Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Jag är med och skulle ge den till lilla kusinen som väntas komma till världen när som helst.

  Gillar på FB (Carola Lind) och har delat https://www.facebook.com/mammamuh/posts/10152456723878543

  tavlingar(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 15. min son på 10mån skulle få den. Han kan inte somna utan att få krafsa på en snutte och mjukis samtidigt, så tänker att det skulle ju vara helt perfekt med allt i ett. Då behöver man bara hålla reda på en grej när det kommer till "kunna sova biten" när man är på resande fot till exempel. Med 30 till morföräldrar och 100mil till farföräldrar så är vi rätt mycket i farten...

  Gillat på FB och även delat (Susanne Suomi)har tyvärr inte instagram men hoppas det går ändå.

  goldspring@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. Jag är gärna med och tävlar :)

  Har gillat och delat på fb (Emma Öberg)

  Skulle vilja vinna en snuttefilt till min sambos brorson som älskar fåglar! Han skulle bli himla glad att få denna snuttefilt :)

  Har tipsat i min blogg:http://kiwigiirl.blogg.se/2014/october/tavling-snuttefilt-sojka.html

  SvaraRadera
 17. Min kusin väntar sitt tredje barn och jag skulle vilja ge snuttefilten till henne.

  Har tipsat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/10/28/snuttefilt-3010/

  Gillar såklart på FB, Anna Karlsson

  SvaraRadera
 18. Hej!
  Jag vill självklart vara med i din fina tävling även jag och gillar och delar såklart på fb för extra chans (under Anna Malin R)

  Familjens senaste tillskott har just kommit till livet,
  min vackra brorson behöver en härlig snuttefilt -det är givet!
  Att den kommer från Sojka innebär att förutsättningarna är bäst,
  för att mysstunden ska bli en säker och giftfri fest!

  Håller tummarna, ha en fortsatt fin dag!
  Kramar

  mr22ga@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. Åhh! Jag vill jättegärna vara med och tävla om finaste snuttefilten! <3
  Min dotter har vuxit upp med sin snuttefilt Floppsy, och i förra veckan så försvann Floppsy från vagnen och vi hittar honom inte:( Lilly har svårt att somna utan sin snutte, så en ny snuttefilt vore verkligen en perfekt present<3 en trygghet när hon snart börjar på förskolan :)
  Åh vad jag håller tummarna!
  Kraaam
  Maddie (maddiekmw@yahoo.com)

  SvaraRadera
 20. Så mysig och fin!
  Jag skulle skicka den till lilla Lisa, som tillsammans med sina föräldrar bor på andra sidan jordklotet, i ett campus-område för olje-arbetare i Malaysia. Tror inte att de kan hitta så fina saker där!

  Jag gillar på FB (Annika Nilsson)

  Jag har även delat tävlingen på FB: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/531257426977755?pnref=story

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. Dottern håller på och skolas in på förskola. Det går jättebra! Iaf så länge mamma och pappa är med, det är inte riktigt tryggt på egen hand.
  En snuttefilt som luktar hemma skulle passa dottern perfekt just i denna stund.
  Jag hoppas få ge denna i present till henne, då skulle pappa bli populär!
  Nu hoppas jag på tur!
  // Daniel
  mounte@outlook.com

  SvaraRadera