söndag 22 juni 2014

Sol på midsommarafton!

Eftersom vi var i Danmark förra helgen, var det riktigt skönt att ta det lugnt på midsommar. Min käke gör fortfarande väldigt ont, men förra helgen "bet jag ihop" för barnens skull. Dessvärre har inte kortisonsprutan jag fick för några veckor sedan hjälpt något nämnvärt, så imorgon måste jag ringa. Hoppas att det finns något annat de kan göra, känns inget vidare att knapra smärtstillande så här. Jag har fått veta att det kommer bli operation, men inte när....
Midsommarafton blev som sagt lugn och skön. Efter lunch, drack vi kaffe hos mina föräldrar, innan vi gick bort till midsommarfirandet. Vädret var för en gång skull alldeles strålande! Nova var på underbart humör och var med och dansade runt stången hela tiden. Fanny ville inte alls i år. Efteråt promenerade vi hem och på kvällen grillade vi, precis som det ska vara på midsommar! Hoppas att ni också har haft en härlig helg! 


2 kommentarer: