söndag 29 juni 2014

Ett riktigt premiärlejon!

Åh, vilken härlig helg jag har haft! I fredags var jag inbjuden till invigningen av Le Pain Francais som öppnade ett nytt café i Nordstan. Vi bjöds på kaffe, dricka och muffins. Det var lite trångt, men väldigt mysigt. Övervåningen var dessvärre inte öppen, man hade inte hunnit klart riktigt till premiären. Men det var trevligt att få träffa bloggvännerna och jag tror att caféet kan stå sig bra i konkurrensen, men det strategiska läget alldeles vid gångtunneln till Centralstationen.


Senare på kvällen var jag och två vänner även inbjudna till premiären av två nattklubbar. Vi började hos Villan i stan på Tredje Långgatan med en öl, men kände ganska snart att det inte var så kul. Vi gick då vidare till Backstage vid Storan! Det var fantastiskt roligt! Fri bar, bubbel, öl och cider i överflöd! Bra musik och massor av folk! Träffade flera goda vänner från tiden på Handels och även andra bekanta. Några kändisar jag såg skymta förbi i vimlet var bl a Panos Emporio´s grundare Panagiotis Papadopoulos, simmerskan Emma Igelström och Ensam mamma söker-Johanna Toftby.
Hade verkligen en jätterolig kväll, men visste att vi skulle hitta på saker med familjen på lördag, och eftersom vi fortfarande bor på Donsö, bröt jag upp ganska tidigt. Var ändå inte hemma förrän 00:30....
Tack alla inblandade för en superfredag!! 
0 kommentarer:

Skicka en kommentar