söndag 15 juni 2014

Skallerup Seaside Resort del 3 - Vattenlandet!

Med god mat i magen var det äntligen dags för att bada och leka i Skallerup´s vattenland! Som gäst här ingår i princip alla aktiviteter, vilket verkligen är helt toppen! Och det finns något för alla, gammal som ung! Vi är här som Stena Line Storytellers!
Detta var första gången Nova badade i ett badland eller ens en pool för den delen. Hon var lite avvaktande i början och förstod inte riktigt alla procedurer med att man måste duscha innan och så, men Fanny hjälpte till.
Vattenlandet var uppdelat i två delar, där den ena delen bestod av en motionsbassäng, jacuzzi och en barnpool 0-4 år. I barnpoolen fanns en liten rutschkana och en sköldpaddsstaty som sprutade vatten. Här var vattnet härligt varmt, som det brukar vara i dessa pooler.
Nova har aldrig direkt varit något fan av vatten och att bada, hon gillar inte när hon får vatten i ansiktet, men den rädslan övervann hon här! Att hamna med huvudet under vattnet är fortfarande lika med katastrof, men nu gör det inte så mycket längre om hon får lite vatten i ögonen!
Den andra delen bestod av själva vattenlandet med en stor rutschkana och en lite mindre, vattensprutor, forsar, strömmar och vattenfall. Här trivdes Fanny! Det går såklart inte att jämföra med Lalandia eller The Reef, men Skallerup har ett väldigt trevligt vattenland! Dessvärre har jag inga bilder inifrån som ni kanske förstår.
Efter några timmars badande gick vi tillbaka till stugan. Men barnen hade verkligen fått smak på vatten och bubblor och ville genast bada i jacuzzin! Underbart!


Kvällen igår avslutade vi med jättegod buffé i Restaurang Brasseriet och en liten tur i bilbanan! Barnen har verkligen så otroligt roligt och vill inte åka hem!
Idag har vi varit i Fårup Sommerland, mer om dagen där kommer senare!1 kommentar:

  1. Låter som att ni har det toppen =)
    Härlig bild på dig i lilla bilen *ler*

    kram

    SvaraRadera