tisdag 3 juni 2014

Bloggbussen goes bilsemester!

Det är hög tid att börja rensa här hemma! Vad ska behållas, vad ska slängas, vad kan någon annan ha glädje av. I söndags passade jag på i det fina vädret att duka upp ett bokloppis-bord! Romaner, deckare, biografier, massor av böcker för 20:-/styck! Och det blev några som fick nya hem och förhoppningsvis får de nya ägarna lite skön sommarläsning.


För ganska exakt ett år sedan, fick jag och Fanny vara med om vår livs resa, Bloggbussen 2013, som arrangerades av Stena Line! Vi fick tillsammans med 12 andra mammor och deras barn uppleva bad, safari, Nicke Nyfiken, Legoland, massor av glass och framför allt vänner för livet! (Alla inlägg från förra årets resa hittar ni om ni söker på "Bloggbussen" i sökrutan till höger!)


Nu har årets tävling dragit igång, men är lite annorlunda utformad, Bloggbussen goes bilsemester! Dessutom går årets resa för första gången inte till Danmark utan till norra Tyskland! Tag chansen att tävla om en fantastisk resa, jag lovar att ni kommer få härliga minnen för livet, Fanny och jag pratar fortfarande ofta om Bloggbussen 2013! Läs mer om årets tävling och hur du anmäler dig här!

1 kommentar:

  1. Ja, vilken rolig resa med massa härliga människor vi hade förra året! Tack för att du skrev om årets upplaga också. :) /ylva.

    SvaraRadera