onsdag 21 augusti 2013

Kors i taket!

Det är nog tur att jag har en rätt alldaglig vardag, då blir ju allt annat som skiljer sig så mycket roligare! Som nu till helgen t ex, när det är dags för årets Mammabloggkryssning med Birka Cruises till Åland! Nackdelen är att det inte känns som om det finns så mycket att skriva om på vardagarna.... Man lämnar barn på skola och dagis, jobbar, handlar, hämtar barnen igen, lagar mat etc etc...... Alla dagar ser likadana ut.
Men kors i taket, idag kostade vi på oss en liten tripp till biblioteket! ;-) Det blev böcker både till Fanny och Nova och film till mig, den senaste Bond-filmen, Skyfall! För er som inte visste det, kan man faktiskt även låna filmer på biblioteket, helt gratis! Grymt bra!
Väl hemma satte sig barnen i trädgården med sina böcker, och Fanny som bara läser bättre och bättre, hjälpte Nova mer än gärna!

5 kommentarer:

 1. Vad mysigt att hon läser för henne =)
  Tindra "läser" böcker för tristan på kvällarna, men berättar då mer vad hon kommer ihåg att vi har läst för henne samt det hon ser på bilderna - jättemysigt tycker både jag och Tristan =)

  SvaraRadera
 2. Ja det där ekorrhjulet ser nästan likadant ut hela tiden. Men så kommer de där små stunderna som ger guldkant på vardagen. Biblioteket är bra vi går dit en gång i månaden nu och lånar böcker så barnen får fortsätta utvecklas i läsningen.

  SvaraRadera
 3. Biblioteket är vi jätte dåliga på att använda oss utav.
  Kan knappt minnas när jag var där sist.
  Tur S får gå dit med skolan titt som tätt ;)

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Så sant som du skriver. Tur att vi har våra guldkorn ;) Söt hon är som läser för sin syster :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Inte alls avis! ;)

  sv:Men gud vad skönt att det går så bra! :D Längtar till det blir bra här!
  Ja han sover faktiskt sämre när han inte sover på dagarna så antingen fattar inte hans kropp eller är det för tidigt. Men jag gör så att sover han på dagis så gör han, det gjorde han nämligen igår men sover han inte så får han inte sova när han kommer hem. Ska försöka vänja honom att inte sova på dagen men ibland så måste han ju. Så verkar som han klarar 2 dagar utan sömn på dagen och sen en dag med sömn och sen 2 igen.

  JA äntligen ses vi!! :D Ska bli så skoj! Nu jäklar kan man börja göra saker igen! ;) kramis!!

  SvaraRadera