onsdag 28 augusti 2013

Framme på Vann Spa Hotell och Konferens!

Här kommer ett kort och snabbt inlägg innan middagen!
Jag är alltså på Vann Spa Hotell och Konferens med jobbet, kommer hem igen på fredag! Bilade upp hit själv, hotellet ligger inte så långt från Lysekil. Jag checkade in, gick till mitt rum med min väska och tog sedan med mig kameran och rekade lite. Det finns ett underbart härligt spa här, så jag var bara tvungen att ta ett dopp! Dessvärre har jag inga bilder därifrån med hänsyn till andra som var där, men det var verkligen fint! Lugnt och tyst. En stor pool med saltvatten så jag flöt som en kork! På ena kortväggen brann en eld mycket vackert. Dessutom var den skönt varm. Det fanns också små "rum" med vatten, också mycket varmt, där det var mörkt med bara några små små lampor som såg ut som en stjärnhimmel! Ett likadant "rum" fanns också med iskallt vatten, för dem som bastat....
Mer om vistelsen får ni senare!


Den här lilla skylten möttes man av när man gick in till spaavdelningen!0 kommentarer:

Skicka en kommentar