torsdag 8 augusti 2013

Nytt från Molo!

I början av veckan beställde jag lite kläder till barnen från Barnlyan.se. Det har rea på massor av varor och har även fått in nyheter från b la Molo som jag älskar! Och idag damp paketet ner i brevlådan!
Nova skrek av glädje när hon såg sin nya tröja med kaniner, skulle ha på sig den direkt och poserade mer än gärna framför kameran! :-)


Hon fick även en klänning med underbart tryck av smådjur och på rean fyndade jag även två t-shirtar från Småfolk.


Fanny fick också plagg från Molo, en härlig klänning med valpar och en fantastisk badrock! Det blir nog en glad överraskning för henne när hon kommer hem från Dalsland! :-)

1 kommentar:

  1. Åh lilla godis så ljuvligt :) Jag älskar Molo men mina tjejer börjar tyvärr vara lite för "stora".. ja alltså i den benämningen att de bestämmer själv vad de sätter på sig :) Fick jag bestämma skulle jag lätt ha Molo på dem :)

    Puss

    SvaraRadera