tisdag 27 augusti 2013

Mammabloggkryssningen 2013!

Efter lite tågförseningar i söndags kväll, närmare bestämt en timme, kom jag i alla fall till slut hem vid 23-tiden. Det var tredje året i rad jag åkte på Mammabloggkryssningen ombord på Birka Paradise till Åland. Mgroup Pr & Event som var arrangör, var som vanligt proffsiga.
Denna gång delade jag hytt med en god vän som faktiskt inte är bloggare, men som var välkommen med ändå. Vi startade resan med tåg från Göteborg vid 12:30. Med på tåget var också fina Mira och Madelein! Vi satte oss i bistron och drack vin och pratade hela resan upp.
Väl på plats vid terminalen väntade incheckning och representanter från Starstable.com, hästspel online, fanns också där, med en riktig ponny! Hur söt som helst!


Efter att ha installerat oss i våra hytter, var det dags för välkomstdrink och mingel. Vi bjöds på skumpa, god frukt och Madeleine från Mgroup berättade lite om helgens program. Dessutom väntade också en otrolig goodiebag, helt fantastisk, tusen tack för den!!
Jag och Cecilia tog sedan en drink i baren innan det var dags för middag, buffé med kalla och varma rätter och underbar dessert! Tyvärr mådde Mira inte bra, hon hade fruktansvärd nackvärk, så hon och Madelein gick tillbaka till sin hytt direkt efter middagen.
Jag och Cecilia gick omkring lite på båten och såg oss omkring, satte oss och tog en drink med Marylin och Johanna och gick sedan och lade oss vi 00:30. Vi låg dock och pratade till runt 02:00.... ;-)
På söndag morgon väntade frukostbuffén. Måste erkänna att det var oerhört skönt att gå upp utvilad utan minsta tillstymmelse till bakfylla!
Mätta och belåtna var det sedan dags för minimässa. Tre fina företag var på plats, Restylane, Vita Liberata och Stadens Hjältar! Hos den senare fanns även Catarina Hurtig med som representant och Vita Liberata bjöd dem som ville på spraytan! Det ville man ju inte missa såklart, så blek som jag är! :-) Så innan det var dags för prisutdelning, blev både jag och Cecilia sommarbruna!


Det var verkligen fantastiska vinster arrangörerna fått ihop i år! Tävlingarna hade pågått innan kryssningen, så nu var det bara prisutdelning, bra tycker jag. Jag vann ett nagelkit med nagelgel och en LED gel lampa från CHS / Kiss! Jätteroligt, jag blev otroligt glad!


Efter att alla vinster delats ut, avslutades kryssningen med lunch.

Tusen tack till Madeleine och Johanna från Mgroup för ytterligare en härlig Mammabloggkryssning!

Här kommer bilder på den otroliga goodiebagen och länkar till alla fantastiska sponsorer!
3 kommentarer:

 1. Låter ju kanon!!
  SKönt att vara utvilad ja inte så ofta det händer efter event ;-)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Roligt och lyxigt att komma iväg så och njuta med väninnor. Kram

  SvaraRadera
 3. Låter mycket trevligt och lyxigt att få njuta så med väninnor och nya bekantskaper. Snart dags igen :) Kram

  SvaraRadera