måndag 19 augusti 2013

Att börja ettan!

Idag var det dags, på riktigt. Fanny började första klass! Undrar vem som hade mest fjärilar i magen, jag eller hon! ;-) Dagen till ära ville Fanny ha flätor och det ordnade jag såklart, hellre än bra.... Nova skulle självklart inte vara sämre, så det blev tofsar på henne.


Efter att ha lämnat Nova på dagis, åkte jag med Fanny till skolan. Solen strålade och alla barn, föräldrar, lärare och rektor samlades på skolgården. Rektorn hälsade alla barn välkomna till ett nytt läsår och lärarna sjöng en egenkomponerad sång. Därefter fick barnen glass och gick till sina respektive klassrum. Jag följde med, även om jag förmodligen inte behövt det, Fanny var lika kavat som vanligt! :-)
Barnen hade samling, berättade lite om vad de gjort i sommar och fick till och med en läxa! Alla skulle fundera på vilket som var det vackraste ordet de visste! Fanny behövde inte fundera, hon visste direkt berättade hon för mig:
"Choklad såklart, mamma!" :-)
Mammas tös..... ;-)


3 kommentarer:

  1. Vad spännande att börja skolan :) Om 2 år det dags för min lille prins, huga.. Hoppas tiden går långsamt nu ;)

    SvaraRadera
  2. Oj, så mycket barn det är som börjar skolan i år haha
    (jag menar såklart bland alla jag känner)

    SvaraRadera