onsdag 10 juli 2013

Från det ena till det andra......

Jag älskar verkligen film och har gjort så länge jag kan minnas. De senaste åren har jag varit medlem i Lovefilm där man fått hem hyrfilmer direkt i brevlådan. Tre åt gången, inget extra för porto och man fick behålla dem så länge man ville. När man sett filmen skickade man tillbaka den och fick en ny, allt för 179:- i månaden. Har funkat hur bra som helst, men nu ska Lovefilm, efter 13 år, avsluta sin tjänst i Sverige! Idag gör man sitt sista utskick!
När man har betalat 179:- i månaden och kunnat se så många filmer man hinner, tycker man plötsligt att 39:-/film i en streamingtjänst blir dyrt..... Så, vilket alternativ ska man välja, kan inte leva utan film!
Lovefilm erbjöd då alla sina kunder 3 månader gratis hos Viaplay. Där betalar man 79:-/månad och streamar filmen via datorn. Sagt och gjort! Igår registrerade jag mig och kunde omedelbart se vilken film jag ville! Fungerade jättebra! Det blev Snowhite and the Huntsman, som var bra om man som jag gillar fantasy!
Undrar vilken film man ska se ikväll, har ni några bra tips?!

4 kommentarer:

 1. Jag är dålig på att titta på film. Jag somnar efter 10 minuter, men om jag går på bio är det en helt annan sak! Det är bra med kanaler som bara kör filmer för dom vill titta! :)

  SvaraRadera
 2. vi har också haft Lovefilm länge och ja det kommer bli tomt nu när det inte dimper ner nya filmer i brevlådan... Men jag måste också registrera mig där och testa :) Kram

  SvaraRadera
 3. Jag såg en charmig film igår, hotell Marigold. En Britttisk/Indisk romantisk komedi typ

  SvaraRadera
 4. Älskar åxå film. Underbart att bara smälta in i någon annans värld :)

  SvaraRadera