torsdag 18 juli 2013

Ett underbart dygn i Falkenberg!

Vilket fantastiskt dygn vi haft med vännerna i deras sommarstuga i Falkenberg! Vädret var helt underbart, strålande solsken och härligt varmt till långt in på natten!

Stor tomt! Vi sov i lillstugan!

När vi kom fram igår eftermiddag, tog vi det bara lugnt. Barnen badade i poolen, gungade, lekte och hade jätteroligt.


Efter lite mat åkte jag och min väninna med våra stora döttrar på teater! I en underbar skogsglänta spelades Emil i Lönneberga! Så roligt att göra något tillsammans med de stora barnen! Och det var riktigt kul med utomhusteater! Föreställningen var riktigt bra, de hade till och med en riktig häst! I höst ska föreställningen åka ut på turné runt om i Sverige, fast jag tvivlar på att hästen får följa med.... :-)


När vi kom tillbaka skulle de små sova, de stora barnen fick se på film med lite godis. Vi vuxna satt ute till över 01:00!!
När vi vaknade i morse var det lite kallt, men solen tittade fram på förmiddagen. Dock blåste det väldigt idag, så ligga på stranden var inte så roligt. Vi tog i alla fall en tur ner till Skrea Strand. Barnen älskade det och Fanny badade faktiskt! Nova sprang i till knäna.

Efter en god lunch på Falkenberg Strandbad, tog vi farväl av våra vänner och åkte hem. Nu blir det till att tvätta och fixa lite hemma några dagar, för på söndag bär det iväg igen, till Stockholm!1 kommentar:

  1. Skönt ändå att de små bara springer till knäna ;) Det sommarstället ser idylliskt ut. Förstår om ni njuter. Kram

    SvaraRadera