fredag 12 juli 2013

Äntligen semester?!

Japp, tack och hej till kontoret på tre veckor! Och helt ensam hemma som jag är, var det första jag gjorde när jag kom hem att börja storstäda köket! Lite drygt 4 timmar tog det. Tråkigt bara att köket är så fruktansvärt gammalt och slitet att det knappt syns....
Imorgon ska vardagsrummet och golven få sig en omgång innan familjen kommer hem. SEN ska jag ta lite semester! ;-)
Ha en härlig fredagskväll!


7 kommentarer:

 1. Ja man kan verkligen fråga sig när man egentligen har semester... Ibland är det rena semestern att gå till jobbet ;) Kram vännen

  SvaraRadera
 2. Jadu man har nästan aldrig semester för det är så mycket annat som ska hinnas med. Men när vi var i Danmark DÅ HADE vi semester så bortskämda som vi blev ;-)
  Försök njuta lite av semestern nu, så gott det går ;-)

  SvaraRadera
 3. Oh, vad duktig du är - men nu är det snart gjort och du kan börja njuta av semestern.

  SvaraRadera
 4. Brukar alltid säga efter helgerna här hemma "att så skönt det är måndag i morgon så jag får gå till jobbet och vila upp mig lite" :)
  Fast det är skönt att få vara själv i bland och kunna göra dessa storstädningar, för det är inte lätt att göra när man har barn hemma.

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Njut nu så mycket du kan, när som är det dags igen för vardagen, men visst känns det skönt att få liet ordning, sånt som man tycker är svårt att hinna med annars :)

  SvaraRadera
 6. Ja det måste vi verkligen! :D
  Jag ska till Göteborg den 9-10 augusti. Kanske har du vägarna förbi på fredagen. Har inte bokat biljetter än men ska på middag på fredag kväll men kan ju åka upp tidigare. :)

  Kram!

  SvaraRadera