torsdag 11 juli 2013

Bara jag kvar....

Eftersom jag jobbar denna veckan också, passade H och barnen idag på att åka till Dalsland för att hälsa på barnens farmor. Är alltså själv hemma tills på lördag eftermiddag! Då ska jag passa på att storstäda tänkte jag, ni vet sådant där tråkigt som man inte gör så ofta. Städa ur skafferiet, torka ur alla köksskåp invändigt etc. Skönt att kunna göra sådant när inte barnen hänger runt benen på en. Bara det inte blir fööör varmt......
Annars är det verkligen nedräkning nu! Känns som om det bara är jag som fortfarande jobbar! Två dagar kvar....

2 kommentarer:

  1. Jag jobbar även nästa vecka..då kanske det känns lite bättre :)
    Skönt att kynna städa och plocka heeelt ensam. Ska hitta lite tid för det.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag började jobba idag igen, så för mig är sommaren "över". Kan alltså bli kul att jobba när ALLA andra är lediga. Lugnt och skönt tänker jag! :)

    SvaraRadera