torsdag 18 april 2013

SVT har öppnat sitt arkiv!

Herregud, upptäckte idag att SVT har öppnat en del av sitt arkiv! Nu kan man återigen se gamla klassiker som Solstollarna, Rederiet, Vilse i pannkakan, Lackalänga, Katitzi, Jacobs Stege mm! Jag tänkte faktiskt försöka ta mig tid att se Hästens Öga igen, minns att jag älskade den när den gick 1987! Å andra sidan var jag bara 10 år då, så perspektiven har kanske förändrats något.... ;-)
Ni hittar alla program här! Ni kanske också hittar någon gammal favorit? :-)


2 kommentarer:

  1. Åh, måste genast in och kolla! Rederiet måste jag nästan se, minns vilken familjekväll det var varje vecka då det gick :)

    SvaraRadera
  2. åååå Lackalänga.. som jag har pratat om detta program och ingen vet vad jag menar!!
    Nu jäklar du:D

    Tack för tipset

    SvaraRadera