lördag 20 april 2013

Barnen har en ny favorit!

När jag var liten, och även nu i vuxen ålder, älskade jag böcker! Nu när jag fått egna barn tycker jag det är viktigt att läsa mycket för dem och uppmuntra dem till att använda böckerna och upptäcka allt spännande som man kan uppleva med hjälp av fantasin! Nova älskar verkligen högläsning och att följa med i böckerna och titta på bilderna. Fanny har ju sedan en tid tillbaka börjat läsa själv och avancerar mer och mer till böcker med mera text.
Nu har barnen fått en ny favorit, som funkar för dem båda, böckerna om huvudfotingen Låba! Det är lagom mycket text på varje sida för att Nova inte ska tröttna och för att Fanny inte ska tycka det blir oöverkomligt att läsa. Dessutom är böckerna väldigt roliga, med skojiga bilder, så att även jag som vuxen uppskattar dem! Så himla bra med en bok som alla kan ha glädje av och är lite annorlunda mot de traditionella berättelserna!
Det finns fem olika böcker om Låba och "Låba i Savannien" är en riktig favorit! Läs mer om Låba och de olika böckerna här!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar