onsdag 17 april 2013

Blogger´s Inn & äkta mannen 40 år!

Igår fyllde H 40 år, men redan i måndags började firandet! Jag hade ordnat med barnvakt och tagit ledigt en halvdag från jobbet. På eftermiddagen åkte jag in till H´s jobb och "kidnappade" honom! Han blev ganska paff, dagen innan den stora dagen hade han då rakt inte väntat sig att något skulle hända!
Vi tog en promenad till Avenyn och checkade in på hotell Scandic Rubinen och Blogger´s Inn! En helt fantastisk svit, anpassad för bloggare, med Ipad och kamerastativ! På bordet stod ett underbart fruktfat med jordgubbar, melon, chocklad och massor av annat gott! Sviten låg högst upp, på sjunde våningen, med en takterrass och utsikt över Avenyn! Vi tog det lugnt, bara njöt och drack lite medhavd dryck.
Vid 18:00-tiden var det dags att röra på sig. Jag hade bokat bord på restaurang El Corazon, som också ligger på Avenyn, bara några minuter från hotellet. Vi åt och drack gott, pratade och gjorde oss ingen brådska. Så lyxigt att kunna sitta i lugn och ro, utan att behöva stressa, eller att barnen pockar på uppmärksamhet!
Solen höll på att gå ner och vi tog en promenad efter maten. Hade bokat biljetter till biofilmen "The Host" så vi vandrade sakta bort mot Filmstaden Bergakungen. Att gå på bio en måndagskväll, vid 21:00, tillhör verkligen inte vanligheterna! Den stora biografen var i princip tom och på just denna föreställningen var vi bara sju personer i hela salongen! Hångelvarning? ;-)
Tyckte filmen var sådär, inte riktigt min genre. Kan tycka om science fiction, men det kändes som om den här filmen var riktad till en något yngre publik.
Efteråt promenerade vi tillbaka till hotellet, klockan hade hunnit bli över 23:00 när vi kom fram. H var tvungen att jobba dagen efter, så vi somnade gott i den underbara himmelssängen!
Morgonen efter väntade en underbar hotellfrukost! Sååå lyxigt! H gick därefter till jobbet och jag åkte hem.
På kvällen hade vi lite tårtkalas med familjen/släkten och skålade i champagne! Fanny hade fått hjälp av farmor och scrapbookat ett kort till H och till och med tagit 50:- ur sin sparbössa som present, goa unge! H var jätteglad och tyckte att allt hade varit toppen! Men den riktiga presenten kommer ju egentligen inte förrän i slutet av maj, när jag och H, tillsammans med ett annat par, ska åka till Stockholm för att se Bon Jovi!!

Ipad, fruktfat och badrum!

Underbar himmelssäng!


Avenyn!
3 kommentarer:

 1. Vilken härlig 40-års överraskning!
  Det var annat än när min gubbe fyllde 40 och jag låg hela dagen på badrumsgolvet på hotellet och hade jordens mensvärk haha

  Var du tvungen att vara ute lång tid i förväg för att få boka sviten?

  SvaraRadera
 2. Åh vilken lyxig överraskning :)
  Jag vill gärna checka in på rubinen någon mer gång !
  Kram på dig fining och ett stort GRATTIS till H !!

  SvaraRadera
 3. Så härligt att kvällen blev lyckad! :-) KRAM

  SvaraRadera