söndag 14 april 2013

Tävla om ett par rosa arbetsbyxor!

Tävlingen är avslutad!

Nu startar en ny tävling här i bloggen! Det känns verkligen som om våren är här på allvar och med det kommer fixarkänslorna fram! Det börjar påtas i våra trädgårdar och renoveringsprojekt flyter upp till ytan. Vad passar väl då bättre än ett par härliga rosa arbetsbyxor från Protecty, värde 749:-?! Vinnaren får själv välja om man vill ha en herr-, dam-, eller barnstorlek!
Protecty säljer arbetskläder, profilkläder och skyddsutrustning via internet till mindre företag och privatpersoner. Här kan man hitta allt man behöver inom arbetskläder, verktyg och skydd!

För att vara med och tävla ska man:

* Gilla Protecty på Facebook.
* Dela tävlingen på Facebook, använd Facebookikonen under inlägget.
* Motivera i en kommentar här i bloggen varför just du ska vinna dessa coola arbetsbyxor!

Glöm inte att ange namn och epostadress!


Tävlingen avslutas den 28 april!
Lycka till!
69 kommentarer:

 1. åhh jag skulle jätte gärna vilja vinna dessa underbart snygga byxor då skulle jag ju absolut vara finast nu i vår/sommar när vi ska renovera i sommarstugan så jag håller tummarna stenhårt.

  jag har gillat och delat på facbook (veronica hedlund)

  kram veronica
  veronicahedlund@hotmail.se

  SvaraRadera
 2. Med dessa fina byxor på,
  jag jobbar och fixar och så,
  både ute och inne,
  även om jag endast bär en pinne.

  De snygga byxorna vill jag vinna och därför gillar, delar och tävlar jag.

  Kristina Söderlund

  SvaraRadera
 3. Ann-Britt Torsek14 april 2013 kl. 20:52

  Gillat och delar.
  Med dessa härligt rosa arbetsbyxor är det ingen tvekan om att sambon hittar mig var jag än befinner mig på gården. Men samtidigt kan jag ju inte gömma mig om han behöver hjälp :), men nu är det ju en arbetsbyxa. britten.c.t@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Vilken färg! Min bror fyller 50 i juni och han skulle bli asfräck i dem! Han renoverar ocg bygger jämt på sin fritid = perfekt present!

  SvaraRadera
 5. Hej! Tävlar gärna :)

  Gillar och delar på fb (Matilda Pettersson).
  Skulle vilja vinna ett par till mig själv som jag kan ha när jag är med min ljudtekniker-sambo på jobb :)) Och så skulle de vara toppen att använda hemma när jag målar och fixar ute! Roligt också att detta företag ligger i närheten av mitt föräldrahem.

  Håller tummarna!
  Kram Matilda (matilda-pettersson@hotmail.com)

  SvaraRadera
 6. Oj, glömde ju skriva att jag delar och gillar på Facebook - Britta Högström

  SvaraRadera
 7. Christina Frisberg
  Jag vill ha så superläckra arbetsbyxor, när jag ska jobba i trädgården, och ligga i rabbaterna och rensa bort ogräset.
  Jag har gillat på facebook under mitt namn Christina Frisberg, och delat tävlingen på fb .
  kramen.

  SvaraRadera
 8. Skulle passa perfekt både på stallbacken och på jobbet som förskollärare.
  delat och gillat o hoppas på tur.

  SvaraRadera
 9. Åh, de här skulle vara läckert att ha på jobbet, gillat och delat och håller tummar och tår :)

  SvaraRadera
 10. Förhoppningsvis är det ett husköp på G inom en snar framtid. Jag vill inte ha ett hus som är helt färdigt, utan det ska bli roligt att få fixa och trixa lite själv. Vid detta tillfälle vore dessa snygga och praktiska byxor perfekta :)Pricken över i:et så är rosa min favvisfärg :) Gillar & delar på facebook

  Lina Marie Borgström
  Kimmymone@gmail.com

  SvaraRadera
 11. Hej

  Jag är gärna med och tävlar, jag har gillat sedan tidigare på facebook och nu gillat tävlingen också.
  Skulle bli snyggast i byn när jag grejar runt i trädgården och fixar med min gamla bil =)

  Mvh
  Charlotta Hellström
  lottahellstrm@yahoo.se

  SvaraRadera
 12. Perfekta byxor för mig! Arbetar på förskola och dessa skulle vara underbara att ha utomhus! Praktiska och barnen ser mig! Att jag älskar neonrosa är bara ett extra plus! Gillat å delat på facebook!. Kram! /Gabriella Ekdahl från Uppsala. Mail: Pepsan4@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Hej!

  Du läser mina tankar om vad jag är i behov av! Klart jag är med!!!

  *Gillar Protecty sedan länge på Fb
  *Delat via min Fb (Hilde Jensen)

  *Det är våren i nya huset. Med stor trädgård, och MASSOR att göra!
  Har inga riktiga arbetskläder, vilket visade sig igen igår. Drog kvistar och krattade lite där snön nu försvunnit, klädd i jeans och vinterjacka.
  -Det här gick ju bra tänkte jag, ända till jag kom in. Byxorna var riktigt skitiga i bak, undrar hur jag lyckades med det...
  Men nu har jag insätt att jag måste nog också ha en byxa som tål lite och som dessutom får vara det den är menad att vara, -en arbetsbyxa!
  Och det gör ju inget om den är snygg;)

  Hoppas nu på tur!

  Kram från
  hilde_jensen@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Å dessa skulle verkligen liva upp när jag klipper gräset :-D Håller tummarna och hoppas på tur!

  erikssonlinn@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Vilken härlig färg för det första. För det andra så behöver jag ett par arbetsbyxor då jag fixar i kolonin. Och för det tredje så hade det varit så kul att få vinna. Var längesen jag vann. :/

  Mvh Anna Karlsson

  smilet_89 ( at ) hotmail. com

  SvaraRadera
 16. Nu kommer denna efterlängtade vårsol
  Då vill jag bli riktigt snygg och cool
  Så jag vill trixa i trädgå+rden och lyxa
  Med denna läckra och praktiska rosa byxa!

  Gunilla Egelstad
  gunilla.egelstad@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. Vilken underbar tävling, precis vad jag behöver!

  Jag gillar och delar på FB alias Petra Christensen
  http://www.facebook.com/#!/petra.christensen.9

  Rosorna stretar med sina döda pinnar,
  medan jag med andan i halsen rimmar,
  tänk att få klippa grenar & göra fint i de här,
  till våren de verkligen passande är,
  som en rosa & lyckligt arbetande myra,
  skulle jag lysa vackert på alla fyra!


  Hälsar
  Petra Christensen
  gnuttisen@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Malin svensk Björck15 april 2013 kl. 17:24

  Hej!
  Jag har gillat och delat på fb:-)
  Jag skulle vilja vinna dom hrä coola rosa byxorna åt min guddotter. Tänk vad hon skulle älska dom och vad mycket roligare det skulle vara för henne att hjälpa till ute i sommar:-)
  Ha en härlig dag!
  Mvh
  Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. jag vill vinna ett par rosa arbetsbyxor till mej min storlek är xxl

  SvaraRadera
 20. Jag är med och tävlar!!

  Gillar Protecty sen tidigare på FB: Frida Bergner

  Delar tävlingen på min FB-sida: https://www.facebook.com/frida.bergner.6/posts/509936029043087

  Perfekta byxor att ha både när man rensar och grejar i trädgården och när man snickrar och tapetserar inomhus.

  Min E-mail: frida-6@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. Jag är med :) Gillar sen tidigare & delar till min fb.sida (Carina Gerdin). Ett par arbetsbrallor i min favoritfärg vore toppen att vinna, jag bor mer eller mindre utomhus, liggandes på alla fyra & fixar o donar i min 3000 kvm stora trädgård.
  Kram Carina/Hjo
  kattarsel@live.se

  SvaraRadera
 22. här vill man vara med!
  gillar redan på facebook - lisette bäcksro,
  delar här: http://www.facebook.com/lisettebacksro

  Vi till nytt hus ska flytta,
  dessa byxor kommer verkligen till nytta!
  Måla och tapetsera ska vi,
  tänk så fint det ska bli!
  Inför målning jag mina byxor aldrig byter,
  därför det nu i garderoben tryter.
  Med ett par coola byxor från Protecty som är rosa,
  hade jag i huset kunna fixa och på blommorna nosa!
  Vid vinst jag hade blivit så glá
  ett par jobbebyxor hade varit så bra!


  =)

  Håller tummarna stenhårt här hemma!

  lis1etavlar@gmail.com

  SvaraRadera
 23. Hej! Det skulle vara kanon att vinna dessa byxor, då jag skall renovera i min kolonistuga nu i sommar, vilket tillfälle. Sen när där är renoverat, så är det ju inte fel att kunna använda dom i trädgården sen. Vänligen: Susanne Jönsson sann_67@live.se

  SvaraRadera
 24. Jag har gillat & delar. Heter Cim Runfors på FB. https://www.facebook.com/mansondust

  Jag vill så gärna vinna för att jag verkligen behöver ett par arbetsbyxor att ha på mig. Vi bor i villa & varje sommar förstör jag ett par byxor (som jag annars använder i vardagen) för att jag inte har några att ha som "slit & släng" när vi klipper buskar, målar staket, målar fasad, rensar ogräs, grejar med bilen, ja allt som ingår. Dessutom älskar jag rosa & skulle ÄLSKA att få dra på mig dom, redo för arbete! :D

  mansondust@gmail.com

  SvaraRadera
 25. För att dem är väldigt fina och passar perfekt nu att ha bla. när jag grejjar på/runt mitt hus som vi flyttade in i fiol, en hel del jobb ute och då sitter dessa byxor nog perfekt!

  /Hanna
  hannaellenorjohansson@hotmail.com

  SvaraRadera
 26. Cecilia mamma till Albin16 april 2013 kl. 13:26

  Jag har gillat och delat. Heter Cecilia Persson på Facebook.
  Jag vill vinna dessa snygga byxor så jag kan känna mig fin även när jag är ute i trädgården och donar. Sonen har ett par arbetsbyxor redan, så det skulle ju vara roligt om vi hade lika.

  SvaraRadera
 27. Cecilia mamma till Albin16 april 2013 kl. 13:27

  Glömde skriva mailadress. Cecilia.p86@hotmail.com

  SvaraRadera
 28. Jag skulle vilja vara ego och vinna ett par såna här bara till mig själv! Jag har inga bra arbetsbyxor och är i stort behov av sådana eftersom vi har en hel del utejobb med huset - vedkörning och snickeriarbeten. Snygg man skulle känna sig om man hade ett par såna här på sig! =)

  Jag har delat offentligt (http://www.facebook.com/heidi.larsson.16) och gillat Facebooksidan (Heidi Larsson)

  heidilarsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 29. För mig finns det två användningsområden.
  På jobbet där jag arbetar som förskollärare och dagligen sliter på mina privata kläder. Skulle gärna färga dagarna med barnen med dessa snygga och praktiska byxor som jag inte skulle behöva vara rädd om. Dessutom passar de bra såväl ute som inne.
  Hemma skulle jag kunna skrutta runt o påta i min trädgård <3

  Hoppas, hoppas :-)

  ulrika.kahlman@hotmail.com

  SvaraRadera
 30. Jag har gillat och delat på facebooken!

  Jag skulle vilja vinna dessa rosa till mig själv då jag älskar färgen rosa och de skulle passa perfekt nu till våren och sommaren då jag kommer arbeta ute! Jobbar i en örtaträdgård och klipper gräs mm. Färglad med alla blommorna;))

  sanna33lerum@hotmail.se

  SvaraRadera
 31. Jag är med och har gillat och delat (Carola Lind) https://www.facebook.com/mammamuh/posts/10151408292878543

  Jag behöver slitstarka byxor eftersom jag jobbar mycket ute!

  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2013/april/arbetsbyxor.html

  tavlingar(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 32. Härligt rosa arbetsbyxor.
  Jag skulle gärna vilja vinna ett par till mig själv. Få känna mig snygg och sexig när jag hjälper maken med allt arbete. Då kan jag slänga mina gamla mjukisar jag har nu.

  Håller tummarna.
  Har gillat och delat också.
  lottizdays@gmail.com

  SvaraRadera
 33. Jag har gillat och delat på facebook!

  Vi kommer snart att ta över släktgården, som inte varit omskött på år och dag - vilket kommer att innebära massor med arbete. Ett par ordentliga snickarbyxor skulle underlätta! =D

  Sophie Michelle Persson
  sophie_persson@yahoo.com

  SvaraRadera
 34. Gillar o delar-johanna andersson

  Med rosa arbetsbyxor på
  Kan jag arbeta till fingrarna blir blå
  Alla tråkiga sysslor
  Blir roligare med rosa byssor

  SvaraRadera
 35. Har gillat och delat på FB, Pernilla Henningson

  Jag skulle vilja vinna ett par byxor till sonen som gillar rosa samt med dessa byxor skulle han kunna vara med morfar ute i garaget och trädgården och hjälpa till.

  SvaraRadera
 36. Skulle vilja ha dessa snygga brallor nu när jag ska börja jobba igen nere på gnistan! Snygga arbetsbrallor med fickor med plats för mobilen så jag kan lyssna på musik och pengar till frukost/fika! Dessutom skulle jag känna mig jäkligt snygg i dessa brallor o bara det är ett PLUS!

  Michaela - michaela@familjenlejonberghjorth.se

  SvaraRadera
 37. Snart skall bryggan i och arbetskläderna på!
  Hälsningar
  gunilla.sjomar@gmail.com

  SvaraRadera
 38. Jag är gärna med och tävlar. Gillade redan dem på facebook och delar även tävlingen där: Emely Tuväng

  Skulle vilja vinna dessa att ha när jag grejar i rabatterna, kommer ju lätt vara snyggast i området då! ;)

  SvaraRadera
 39. Gillat och delat
  vännerna meddelat.
  Alla nötta gamla brallor goodbye
  Ett liv vid havet bjuder på partaj!
  Tokinspirerad, laddad för trädgårdsshopping
  är coola arbetsbyxor som glassarnas topping!

  Elisabet Andersson
  in_cava_vita@hotmail.com
  FB-namn Elisabet Andersson

  SvaraRadera
 40. Jag skulle verkligen behöva ett par riktiga arbetsbyxor. Vi kommer att göra om en hel del i trädgården, flytta rabatter och klippa buskar och träd.
  Dessutom håller vi på att bygga en jättestor altan som ska byggas klart och målas. Jobben när man har hus slutar inte, det blir bara fler och fler, både ute och inne-skoj!

  Tänk att få gå omkring i dessa rosa, vad GLAD jag skulle känna mig i den GLADA färgen.

  Håller tummen,
  Elisabeth Öberg

  oberg_lisa@hotmail.com

  SvaraRadera
 41. Klart jag vill va med i utlottningen :)
  ♥ Gillar sedan tidigare på fb (Pernilla Wamsjö)
  ♥ Delar/Länkar till tävlingen på fb här: https://www.facebook.com/pernilla.wamsjo/posts/4914614259122
  ♥ Motivering: När jag på landet ska Va, skulle dessa arbetsbyxor passa Bra!!! Nu håller jag tummarna Så!!!, för jag vill gärna dessa byxor i vår ta På!
  ♥ Följer dig på bloglovin, blev nr 5 att gilla

  SvaraRadera
 42. Ps! Glömde uppge mail adress: nillwa@hotmail.com

  SvaraRadera
 43. Gillat & Delat!
  Min arbetsbyxor är så färglöst blå, lite slitna och
  ganska så trista.
  I den härligt rosa från protecty, blev jag lite kär.
  Min nya byxa...det är ju den här! Att få möta våren ,med ett leende för att jag är så glad.
  Vinnaren det blev ju jag!
  Mvh Optimisten ;)
  Mary Jönsson, maryprivat@hotmail.com

  SvaraRadera
 44. Gillat och delat tävlingen på min facebooksida

  Även i trädgården vill jag känna mig snygg och elegant - med de fräcka rosa arbetsbyxorna får trädgårdsarbetet en extra guldkant - rosa arbetsbyxor är ju en garanterat tjejig succé älskar dessutom dess kvalité!!

  Jessica Hellström
  jessica_hellstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 45. Med en trädgård som ser ut som en lerhög och ett hus som ska målas kan jag behöva all motivation som finns. Ett par rosa byxor ska nog göra susen!

  SvaraRadera
 46. Gillar på FB (Rosa Moln) och har delat tävlingen där.

  ros_ita_2006@hotmail.com

  Så läckra, vill bara ha
  när jag jobbar ute var da'
  Gå omkring och hitta allt
  för de har fickor nästan tusenfalt.
  Bra funktion och snygga på
  kan inte bli bättre än så.

  SvaraRadera
 47. Gillar och delar. I sommar ska jag bygga vindskydd till mina ponnies och har eg inga lämpliga kläder.

  ytligast@gmail.com

  SvaraRadera
 48. Jag är på hundträff varje dag med mina hundar. Ibland samlas 15-20 hundar med ägare och det stojas och hoppas. Man får tassavtryck & dreggel och byxorna får rejält med stryk. Med ett par rosa byxor hade jag varit snyggast på fältet och dessutom haft plats i fickor för godis, påsar och annat.
  // Eva
  snuttetutt@hotmail.com

  SvaraRadera
 49. Jag är absolut med och tävlar om ett par rosa fina byxor.
  1. Gillar på facebook, liselotte andrsson
  2. Har delat på facebook
  3. Jag vill verkligen vinna dessa, skulle vara så roligt att chocka min sambo med att ta på mig dessa. Jag är absolut ingen rosa tjej, och har aldrig ägt några riktiga arbetsbyxor, men dessa vill jag ha.
  liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 50. Marielle carlson24 april 2013 kl. 06:30

  Fick lämna ifrån mig mina älskade rosa arbetsresor när jag flyttade och fick sluta mitt jobb! Saknar dem sååååå mycket och nu när man väl har en trädgård att pilla i så skulle de verkligen behövas! Trädgården behöver mig verkligen!!!! Och jag önskar så att jag kunde vinna ett par underbara rosa arbetsbyxor att förgylla min trädgård med! åh hoppas hoppas! Kram från en tjej som saknar sina underbara rosa arbetsbyxor! Har gillat och delat!

  SvaraRadera
 51. Marielle carlson24 april 2013 kl. 06:32

  Oj glömde min epostadress men här kommer den Elle_girl83@ hotmail.com. kram från tjejen som saknar sina rosa arbetsbyxor massor!

  SvaraRadera
 52. Hemma hos oss finns det alltid något renoveringsprjoekt igång, och nu vill min dotter gärna vara med och fixa :) Hon skulle behöva ett par bra och snygga brallor så hon kan hjälpa till :)

  Har gillat och delat på fb.
  Camilla Lagerman

  Håller tummarna!

  saga_bus@live.se

  SvaraRadera
 53. Jag är gärna med! Rätt och slätt så köpte vi ett ruckel förra sommaren som vi just nu gör beboeligt- i sommar är det panel som ska bytas och målas, altan ska byggas, plattor ska läggas och trädgård ska fixas osv...Det tar aldrig slut.Både jag och sambon går i blåställ på jobbet (samma arbetsplats) och när vi kommer hem åker nästa blåställ på- jag skulle gärna vinna för att känna mig liiite piffig någon gång på dygnet och inte känna att pyamasen är dagens snyggaste plagg!
  Gillar och delar på fb;
  https://www.facebook.com/johanna.h.jansson
  rockbarnettavlar@hotmail.com

  SvaraRadera
 54. Jag är gärna med, vem vill inte vara den läckraste hantverkaren som finns. ;-)
  Är jobbet man skall göra inte speciellt roligt så blir det roligare med rosa brallor, så är det!!
  FB: C Care Regn
  Länkat.
  http://care69.blogspot.se/2013/04/28-april-vinn-ett-par-rosa-arbetsbyxor.html

  care69(at)live.se

  SvaraRadera
 55. Ensamstående med villa och nu ligger det mycket arbete och underhåll framför mig. En liten färgkick och praktiska byxor skulle vara en riktig arbetsmoralhöjare (japp, det är et ord, :) ) Håller tummarna!

  Annelie Lövgren
  lundqvarn@telia.com

  SvaraRadera
 56. Vad vore livet utan rosa??? Rätt trist enligt mig...
  Tänk att få bära dessa rosa godingar när jag påtar i trädgården o pratar med mina blommor, när jag serverar kaffe till maken när han målar båten, när jag målar om sovrummet i smyg eller när jag krattar löv hemma hos mina föräldrar :-)

  Detta är en rosa dröm som jag hoppas blir sann!!


  Anki Halldén
  Ankihallden@me.com

  SvaraRadera
 57. Delat på FB, Anna Karlsson

  Delat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/04/25/arbetsbyxor-284/

  Gillar på FB, Anna Karlsson

  Melvin älskar rosa och gillar att leka jobbarkille så han skulle älska om jag vann dessa åt honom.

  Hoppas på tur

  blogg@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 58. Gillat och delat som Dezirée Andersson Canth på Facebook

  * Vilken super trevlig tävling!! Jag vill vinna för jag hjälper min pojkvän väldigt mycket med bilen och det råkar alltid bli så att vi hamnar i situationer där jag skitar ner mig p.ga fel klädval! Jag skulle verkligen vilja vinna dessa för då har jag ett par ordentliga arbetsbyxor som ändå är kvinnliga och det gör ingenting om jag smutsar ner mig, då kan jag ge järnet!

  SvaraRadera
 59. Underbara! Jag vill vara med!

  Jag gillar och har delat tävlingen på FB (Annika Nilsson)

  Jag är helt säker! Med dessa coola arbetsbyxor skulle jag äntligen ta tag i mitt lilla "bygge" på balkongen! Och sedan skulle jag kunna ha sommarparty för alla jag känner!

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera
 60. (glömde hela mitt namn o mailadress)

  i ett renoveringsobjekt vi bor
  jag har endast riktiga arbetsskor.
  med dessa arbetsbyxor snygga
  det skulle bli mycket roligare att sätta igång och bygga.
  till sommaren liten bebis komma ska
  då vill jag gärna en altan färdig ha
  om jag dessa byxor har på
  chansen är större att det blir så.

  ps, har gillat o delat på fb (anna hägg) me_anna@spray.se

  SvaraRadera
 61. Nu ska trädgården få sig en rejäl uppfräschning och vi har flera projekt på gång med odlingslådor, sandlåda och nya plattor vid entren och visst blir det lite extra roligt med ett par snygga byxor i en glad färg.
  Delat på fb - emma widman

  emma.widman@hotmail.com

  SvaraRadera
 62. Gillat och delat (Ingegerd Rönnlid)

  I sommar ska trädgården fixas
  det ska grävas, planteras och trixas
  dessa jobb kunde ju vara kul
  men tyvärr går jag runt och är ful
  i gamla opraktiska kläder
  som jag slitit i alla väder
  tänk få byta mina urblekta jeans
  där inga bra fickor finns
  mot en byxa i cool modell
  både läcker och funktionell
  om jag nu har turen att vinna
  blir jag sommarens gladaste kvinna
  fast vi får skaffa ny fågelskrämma men det är ju en annan femma!

  SvaraRadera
 63. Jag glömde tyvärr skriva min e-postadress. Den är i.ronnlid@gmail.com
  Och här är länken till min FB där jag delat tävlingen: https://www.facebook.com/ironnlid?hc_location=stream

  SvaraRadera
 64. Hej hej!

  För det första, vilken supertrevlig tävling! Arbetsbyxor är något jag aldrig någonsin burit trots år av renoverande och trädgårdfixande. Nu äntligen kanske jag kan få springa runt i något så fint som ett par rosa t o m? Älskar rosa och älskar att fixa i min trädgård och greja med huset så det hade varit lycka att dra på sig dessa snygga byxor varje gång det vankas arbete i hemmet.


  Jag har gillat och delat på Facebook som Eva Gustavsson.

  eva.gustavs@hotmail.com

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 65. Jag är med och tävlar!

  Har delat på facebook genom dela ikonen (Celine Naminah)
  Har gillat sidan (Celine Naminah)

  Motivering:
  Jag vill vinna eftersom jag nu gått ned snart 50 kilo och äntligen kan komma i dessa byxor. Det skullew vara en fröjd att å ha dem på sig när man är ute och fixar på tomten. =)

  SvaraRadera
 66. Hejhej!

  Gillar och delar som Anna Vland.

  Vi fixar för fullt vårt nybyggda hus, övervåningen är helt rå så där krävs en massa arbete. Även om jag inte är världens mest hantverkskunniga figur så skulle det vara riktigt roligt att iallafalla se både snygg och redo ut i ett par sjyssta arbetsbrallor. :)

  //Anna

  SvaraRadera
 67. Gillar på fb och har delat tävlingen! Hoppas på massa tur nu, barför? Jo snart är det vårstädning här på gården och alla i föreningen är ju med och städar utomhus och plockar fram bänkar och dylikt, hur coolt vore det inte om jag fick ha dessa fina byxor på mig då, vore perfekt!

  kramar

  SvaraRadera
 68. Hej hopp Tony Filili från Facebook här,

  Om jag dessa byxor vinner så kommer jag ha de på mig när jag påtar i trädgården och ränner runt huset och plockar med nåt annat, jag kan riktigt se hur alla kommer spana in mig och tro att det har slagit runt....

  Men det kan jag ta Mvh Tony ( gladatigern@hotmail.com )

  SvaraRadera
 69. Hm, tror inte min kommentar kom med, eller!?
  Gör ett nytt försök!
  Christina Malmgren
  Gillat o Delat på fb.

  Vill ge dessa fina och praktiska byxor till min syster. Hon Älskar Cerise!!! Så det kan inte bli fel.;-)
  Hon skulle bli jätteglad om hon fick påta i trädgården i klädd dessa- och jag slipper "skämmas", hi, hi.
  Damstorlek önskas.
  Vårhälsningar från Skåne

  SvaraRadera