torsdag 25 april 2013

Missa inte detta!

Oj, vilken dålig bloggare jag varit den här veckan! Men så har det varit otroligt mycket att göra! Dels har jag ju två jobb och Girls Night Out tar väldigt mycket tid just nu när säcken ska knytas ihop. Det börjar närma sig! :-) Sedan har jag varit gräsänka då H har varit i Stockholm i jobbet.
Men ni har ju haft lite tävlingar att roa er med! ;-) Fler är på G!
Girls Night Out ja...... 17 maj blir det tjejernas kväll på nattklubben Glow i Göteborg! Är du bloggare och bor i närheten av Göteborg, får du inte missa att anmäla ditt intresse på Mgroups hemsida! Inbjudningarna ska strax gå ut, så skynda er! Det kommer blir toppen! Och självklart får alla en finfin goodiebag med sig hem!
Men även om du inte har möjlighet att komma till Göteborg ska du definitivt anmäla dig! Girls Night Out är ju i år ute på turné och efter sommaren/i höst kommer vi även till Malmö och Umeå!
Dessutom har Mgroup idag öppnat bokningen till 2013 års Mammabloggkryssning! Boka in 24-25 augusti och följ med på en härlig kryssning med Birka Cruises till Åland! Läs mer och boka på Mgroups hemsida här!


3 kommentarer:

 1. jag har nog adrig varit så snabb med att boka något som idag när bokningarna släpptes

  SvaraRadera
 2. Åh underbart att ni kommer till Umeå också, hoppas verkligen att jag har möjlighet att komma då :D

  SvaraRadera
 3. Att du hinner med allt!?!

  Girls night out låter roligt :D Men är de här eventen bara för de som har en blogg eller kan vanliga dödliga också få komma? Tänker på Malmö sen i höst, bor i Lund.

  SvaraRadera