fredag 5 april 2013

Åh nej, inga fler bakslag!!

Just som man trodde att man var på bättringsvägen, kommer det ett bakslag! Igår vaknade jag återigen med fruktansvärd huvudvärk och illamående. Skickade iväg barnen och gick sedan och lade mig igen. Huvudvärken släppte, men diarréerna kom tillbaka och jag hade väldigt ont i magen.
När jag vaknade vid 12:00-tiden försökte jag att äta en macka men det gick trögt.... Vid 13:30 kom huvudvärken tillbaka och det krävdes en del tabletter innan den släppte... Fick be pappa åka och hämta Nova på dagis och ta med henne hem till sig en stund, medan jag hoppades på att värken skulle släppa.
H tog över matlagningen när han kom hem, så att jag kunde lägga mig igen. Vid 20:00 lättade det äntligen! Jag gick upp, åt ett kokt ägg, men det mullrade oroväckande i magen.
I natt var jag återigen tvungen att gå upp för att ta värktabletter, men då släppte det direkt.
Idag mår jag äntligen bättre, hoppas nu att jag kan få återhämta mig i lugn och ro, utan fler bakslag....

3 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att du får må tiptop snart! Kram

  SvaraRadera
 2. Din stackare! Hoppas du slipper mer elände nu!

  Styrkeskramar!

  SvaraRadera
 3. Usch inget skoj att må dåligt. Hoppas du mår bättre snart. Kram

  Har en tävling i bloggen där du kan vinna en sångpåse från Oskar och Ellen. Delta gärna: http://lottizdays.blogg.se/2013/april/tavling-vinn-en-sangpase-fran-oskar-och-ellen-2.html

  SvaraRadera