tisdag 15 januari 2013

Sommarsemester bokad!

Host och snörvel, har varit hemma och kurerat mig idag också. Men passade faktiskt på att kika lite på vad man ska hitta på med familjen i sommar. Och tro det eller ej, men nu har jag bokat tre nätter i Stockholm! I mitten av juli kommer vi att besöka huvudstaden och bo på anrika Scandic Hasselbacken på Djurgården! Fick ett jättebra pris i och med att man får 20% rabatt om man har ICA-kort. Endast 4296:- för tre nätter!
Men nu vill jag gärna ha lite hjälp! Boendet ligger ju strategiskt bra, alldeles i närheten av Skansen, Gröna Lund, Junibacken etc. Men vill väldigt gärna ha fler tips på vad som är värt att besöka! Barnen kommer vara 7½ resp. 2½ år gamla och det ska ju helst vara något som passar dem båda. Så, ös på med förslag! :-) Är det värt att köpa Stockholmskortet t ex?3 kommentarer:

 1. jätte mysigt! jag var där förra året på julmiddag. mysigt!

  SvaraRadera
 2. Stockholmskortet är väldigt smidigt, ni kan åka obegränsat med lokaltrafiken och gå in på massor av ställen, faller de er inte i smaken kan man vända och gå ut, kostnaden är fast. Ska ni gå på Junibacken eller Vasamuséet så var där lite före de öppnar, ni får betydligt mindre kötid då. Visningar på både slottet och Stadshuset finns anpassade för barn, och de är givande för både stora och små.

  / Öbo med tre juveler

  SvaraRadera
 3. jag har ju bott i sthlm så jag borde ju kunna över rösa dig med tips haha
  men svårt när man inte vet va ni gillar :) men cosmonova är ju coolt och där finns de ju även utställningar/museeum
  men annars är junibacken väldigt mysigt! :)
  gröna lund och skansen är mysigt på sommaren om man har tur me vädret ;)

  SvaraRadera