fredag 4 januari 2013

Nytt nytt nytt!!!

Fanny fyller 7 år den 17 januari och ska få en ny cykel av sin mormor och morfar i present. Så igår åkte vi in för att köpa en! Fanny var med, så att hon kunde provcykla. Det blev en superfin Crescent, 2013 års modell!
Efteråt åkte Fanny och morfar hem, och jag fick en dag på stan själv. Och vilket flyt jag hade! Det var längesedan jag hittade så mycket fina kläder, till mig själv!! Tröjor, byxor och toppar! Nytt år, ny garderob! :-) Har bilder på några av mina fynd, men jag handlade mer..... ;-)
I morgon blir det Disney On Ice med Fanny och H!


Från H&M:

 

Från Gina Tricot och Desigual:
2 kommentarer:

  1. Fanny måste ha blivit superlgad för cykeln! :) Kul att göra fynd! Även för dig.

    SvaraRadera
  2. Åh vilken snygg cykel, en sådan vill jag med ha :-)
    Och nu fick jag ett sug efter något Desigualplagg också...måste passa på medans jag fortfarande har spenderbyxorna på haha

    SvaraRadera