lördag 12 januari 2013

Fannys 7-års kalas!

Idag var det äntligen dags! Som Fanny väntat! Vi hämtade nyckeln till klubbstugan i god tid för att kunna duka och dekorera i lugn och ro. Monster High för hela slanten! :-)
Vid 12:00 började barnen att komma. De började med att äta, korv med bröd går alltid hem och är snabbt och enkelt att laga till många. Därefter var det dags för presentöppning. Vi gjorde det hela till en lek i form av "Snurra flaskan". Fanny började snurra och den som flaskan pekade på fick ge sin present till henne och därefter var det den personens tur att snurra.
Sedan lekte vi "Hela havet stormar" innan det var dags för glass. Vanilj- och chokladglass med maränger och kola- och chokladsås är också ett säkert kort! :-)
När alla var mätta var det dags för skattjakt! H hade ritat en karta till den första ledtråden, där en ny karta väntade. Allt gjordes utomhus och barnen tyckte det var skönt att komma ut lite, även om det var lite kallt. Hela jakten mynnade ut till en skatt som bestod av varsin godispåse!
Väl inne igen körde vi stafett. Två lag och en i taget ur varje lag skulle runda en stol med en ballong mellan benen, innan man lämnade över till nästa. Barnen skrek av skratt! Det var ett bra sätt att runda av kalaset på och Fanny var jättenöjd!
När vi städat och lämnat tillbaka nyckeln, var det oerhört skönt att komma hem och bara glida ner i soffan. Ikväll får det bli ett glas vin och en film tror jag bestämt! ;-)Min fotomodell till dotter! :-)

Otåligt väntande på gästerna.....

Paketöppning pågår!

1 kommentar:

  1. Åh så roligt, kan tänka mig att det blev ett poplärt klas!:) Så vacker hon är din dotter!

    Kraam Izabell

    SvaraRadera