onsdag 23 januari 2013

Tjohoo, vi ska till Legoland!

I april fyller H 40 år och vi har pratat fram och tillbaka om vi ska hitta på något då. H vill absolut inte ha någon fest och vi har planerat att renovera köket i vår, så någon längre resa kan det inte bli. Planerna hade väl mer eller mindre runnit ut i sanden, när mina föräldrar kom med ett förslag! Så nu är det bestämt! Hela familjen, tillsammans med mina föräldrar, ska åka till Legoland i maj! Vi åker Kristi Himmelfärds-helgen och ska bo på Hotel Legoland, alldeles vid parken, i ett prinsessrum! Gissa om barnen blev glada när de fick höra! :-)
Har inte varit i Legoland sedan jag var barn och kan inte säga att jag kommer ihåg någonting, så även jag tycker det ska bli superkul! Åh, vad underbart det är att ha så mycket att se fram emot! :-D!

Foton på Hotel Legoland från Google

4 kommentarer:

 1. Hej Sandra.

  Tittar in på din sida och lämnar ett litet avtryck.

  Visst är det både kul och intressant på Legoland.

  Tänk så mycket man kan bygga med dessa egentligen ganska enkla men samtidigt så fantastiska legoklotsar.

  Bästaste hälsningar,
  Bertil

  SvaraRadera
 2. Men åh vad roligt!! =D

  Jasså är du! Har du bloggat och lagt upp att du är med?

  Ja klart!! Hade varit så skoj om ni kom ner! Jag får ju fan aldrig tummarna loss hahahah..

  kramis vännen! <3

  SvaraRadera
 3. Åh så avis jag är.. Jag skulle vilja ta med Jonah dit nån vacker dag :)

  SvaraRadera