tisdag 29 januari 2013

En oväntad inbjudan....

Kom hem från jobbet strax före 20:00 ikväll. Slutade först vid 15:00, hämtade barn, handlade och lagade mat, för att sedan åka tillbaka till kontoret en stund för lite mer jobb.
Men vad ser jag ligga i posthögen när jag kommer hem? Ett stort, svart, handskrivet kuvert adresserat till mig! Min första tanke var att slita upp det direkt för att stilla min nyfikenhet, men jag höll mig lite och tittade igenom resten av posten först.
Men när jag öppnade det blev jag överlycklig! Det var en inbjudan till Baby & Barn-mässans bloggfrukost i februari! Så himla kul att bli inbjuden till något man faktiskt kan gå på, eftersom det är i Göteborg! Det dimper ner några inbjudningar i mailkorgen lite då och då, men det är alltid i Stockholm! Tänk att så lite kan göra en hel dag! Och ännu mer att se fram emot! :-)
3 kommentarer:

 1. Va kul:) Grattis eller va säger man?!

  Kraaaaam Michaela

  SvaraRadera
 2. Åh så härligt :)
  Hoppas du får en fantastisk dag :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så mysigt :)
  /Kram

  SvaraRadera