måndag 28 januari 2013

Kaffe, livets dryck!

Jag fick ju en efterlängtad Tassimo i julklapp. Då kan man registrera sin maskin på tassimo.se för att ta del av erbjudanden och rabatter. Man fick också ett presentkort på 200:- att handla för i deras webshop! Och idag kom paketet med allt jag beställt! Det blev en salig blandning av vanligt kaffe, cappucino, latte macchiato och chokladdryck från mmmmmm...... Marabou! Är ju inte så jätteförtjust i te, men annars finns det te-drycker att beställa också! Det får bli nästa gång! Nu ska det testas kaffe! Måste bara bestämma mig för vilken jag är sugen på...... ;-)
3 kommentarer:

 1. Ingen espresso??
  Favorit, espresso med mjölk från kylskåpet, lagom värmd :)
  Vad valde Du?
  Mvh Agneta

  SvaraRadera
 2. Hihi vad synkade du och jag är då, jag hämtade också ut mitt kaffe igår med samma rabatt :)
  Tog dock inte vanligt kaffe eftersom jag redan har det hemma men annars var det samma :)

  SvaraRadera
 3. Jg köpte en maskin till maken i julklapp. Han blev så himla nöjd över klappen så han gav mig en systemkamera i födelsedagspresent

  SvaraRadera