onsdag 15 februari 2012

Sponsorerna till tävlingsveckan!

Eftersom jag ju tidigare bestämt att jag inte ska ha så mycket tävlingar längre, är det nu extra roligt att få presentera sponsorerna till bloggens första tävlingsvecka! Jag kommer att ha sådana här veckor 3-4 gånger per år hade jag tänkt. På måndag startar den första tävlingen, sedan blir det en ny tävling varje dag, hela veckan, fram till söndag. Varje enskild tävling pågår i två veckor. Det kommer att vara riktigt fina vinster! Sponsorerna nedan presenteras inte i någon speciell ordning, så kika in i bloggen varje dag för att se aktuell tävling!4 kommentarer:

 1. Åhhh har redan sett ett par tävlingar som jag definitivt vill vara med i =D Det ska bli spännande att se hur det går =)

  SvaraRadera
 2. Åhh så kul :)
  Ha en härlig kväll ♥

  SvaraRadera
 3. så spännande.. :) väntar på spänning efter veckans första :)

  SvaraRadera