lördag 4 februari 2012

Vilket ska man gå på??


Idag har jag tillbringat eftermiddagen med att städa i huset! Det är fortfarande mycket kvar, kommer att fortsätta i morgon, men jag kommer inte att kunna göra färdigt. Det är lite för rörigt fortfarande eftersom målare och snickare inte är färdiga.
Igår kväll hade jag fruktansvärd beslutsångest. Har sedan tidigare bestämt att jag i år skulle jag gå på Mammabloggalan! Men så fick jag reda på att Muppsan, som startat ett nytt företag, Mgroup PR & Event, också hade tänkt ha ett stort mingel med övernattning, helgen före!!! Vad gör man då? Jag har ju varken tid, råd eller möjlighet att åka till Stockholm två helger i rad! Det lutar ändå åt Muppsans event, eftersom det är flera jag känner som ska dit och det kändes lite mer personligt.... Dessutom var det billigare... Vad tycker ni? Är det någon av er som ska åka och i så fall, vilket event har ni valt?

Eller

3 kommentarer:

 1. Jag ska till Älvsjö på Muppsans event :) Och jag ser ju gärna att jag får träffa dig oxå :)

  Kraaaaaaam

  SvaraRadera
 2. Jag velat oxå. Men det lutar åt muppsans bloggmingel. Detta för att jag tycker att galan var väldigt dyr.

  Men först ska jag hitta en roommate i så fall. Och det fanns ju bara 150 biljetter. Men tycker det verkar mer prisvärt o roligare med det minglet iaf :)

  SvaraRadera
 3. Jag hade tänkt gå på mammabloggalan men om du ska gå på den andra så gör jag det med, jag vill såklart också gå på den jag känner flest :)

  Säg till när du bestämt dig så gör jag detsamma som dig :)

  Kram

  SvaraRadera