tisdag 14 februari 2012

Nämen! Är det idag?!

Ja, det är ju Alla hjärtans dag, jag har inte heller undgått detta. Fast jag tycker bättre om att bli överraskad vilken dag som helst med blommor och choklad av min man, inte bara för att. Men, jag är ju inte mer än kvinna.... Det är klart att jag med vill bli uppvaktad på Alla hjärtans dag! Männen i våra liv har det nog inte alltid så lätt.... ;-) Så, helt apropå, kommer mannen hem en timme tidigare än väntat, och med sig har han...... just det! Blommor och choklad! Hurra!! Kvällen är räddad! Sedan, som den filmfantast jag är, tänkte jag tipsa om några, enligt mitt tycke, sevärda romantiska komedier en kväll som denna! Alla kan ju inte gå ut på restaurang.... Det mesta med Hugh Grant funkar ju en sådan här kväll, t ex "Notting Hill", "Fyra bröllop och en begravning", "Love Actually" eller "Bridget Jones dagbok". Här kommer några andra guldkorn! Trevlig Alla hjärtans dag!


 0 kommentarer:

Skicka en kommentar