söndag 19 februari 2012

Fannys rum inreds!

Nu börjar det att ta sig ordenligt i Fannys rum! En läcker taklampa, en fluffig matta och en snajsig bokhylla gör susen! Nu ska vi bara se om vi kan hitta en snygg gardin också! När solen lyser in genom fönstret reflekteras ljuset mot den rosa tapeten och hela rummet skimrar i rosa! :-) Annars har väl dagens snackis idag varit Björn Ranelids "succé" i Melodifestivalen igår kväll. Jag personligen har väldigt svårt för denne man, tycker han är väldigt "full of himself". Tycker bara att han är pinsam, men svenska folket har talat. Frågan är bara om folket röstade fram honom till Globen för att man tyckte att han var bra eller för att man bara ville skapa diskussioner?

6 kommentarer:

 1. Åh så fint det kommer bli i hennes rum :)
  Hur hög är hyllan och var kommer den mysiga mattan ifrån?

  SvaraRadera
 2. Är det en expedithylla hon har? Jättefin var den, en sån skulle nog vara fin i Bellas rum också. :-) kram

  SvaraRadera
 3. meen wow så fint det blir =) Rosa och lila är en riktigt fin kombo ju =)

  hihi..ja nu ses vi snart- dröjer inte länge till! som jag längtat o som jag ser fram emot det =)

  kramis

  SvaraRadera
 4. ser ut att bli mysigt.. att hitta gardiner är verkligen inte lätt.. har letat efter ljus och lyckta efter något som passar i Toves fönster.. Men har inte hittat något.. Så nu hänger det ett par alldeles för korta barbapappa gardiner där inne.. :P

  att han den dära skit björn gick vidare kan jag inte förstå.. ingen jag känner verkar tycka att han var bra!!
  kan inte förstå varför man röstar på någon som inte sjunger i en musiktävling och som dessutom inte kunde hålla takten.. fruktansvärt pinsamt av svenska folket.. Fast ibland undrar jag om inte hela melodifestivalen är uppgjord från början..

  SvaraRadera
 5. Men åhh... där kan jag ju bo :))))))
  Super mysigt

  SvaraRadera