tisdag 14 februari 2012

Inte min grej.....


Usch och fy! Skotta snö är inte min favoritsysselsättning direkt..... Barnen är såklart överlyckliga. Missförstå mig rätt, jag gillar snö, men inte nu! Snö ska komma över jul och nyår, sedan kan det kvitta! Dessutom är det plusgrader, så det börjar redan slaska och snön är blytung! Risk för minus inatt också och då fryser det på igen och blir glashalt! T o m katten rynkar på nosen och vill inte gå ut och bli blöt om tassarna. Nej oj, vilket gnällinlägg det blev! Nu får jag tänka positivt. Snart är det vår! Ha en bra dag!

Utsikt från mitt köksfönster!

3 kommentarer:

 1. Om du kikar hos mig så kan du se något positivt med snö :-)
  Fast i övrigt håller jag med dig! Jag slipper dock att skotta :-)

  SvaraRadera
 2. Jag håller helt med dig! Ta bort denna hemska snö nu och ge mig 15 + och sol:) är det skönt att flyttat hem igen? Det ser väldigt fint ut på bilderna:) kramar

  SvaraRadera
 3. Snö under november/december och januari tycker jag är okej. Men nu får det ta och bli vår!

  SvaraRadera