tisdag 21 februari 2012

Tävling i samarbete med Chokladbudet.se!

Tävlingen är avslutad!

 
Idag är det tisdag och den andra tävlingen för veckan börjar nu! Under två veckor framöver har du möjligheten att tävla om den supergoda Åreasken från Chokladbudet.se! Asken består av tryffelbitar i fem olika smaker. Chokladen är handgjord från Åre Chokladfabrik. Du bestämmer själv om du vill överraska någon med ett chokladbud eller om du vill ha asken själv! :-)
Chokladbudet.se skickar choklad över hela Sverige och utbudet varierar ständigt. Om man lägger sin beställning innan kl. 15.00 skickas chokladen samma dag! Man kan dessutom använda sig av olika tillvalsprodukter! Varför inte skicka med ett par biobiljetter?

Jag tävlar hos Ett liv vid havet om en ask choklad från Chokladbudet.se! Tävla här du också!För att vara med och tävla ska du:

* Svara på frågan:
Hur många medarbetare presenteras på Chokladbudets hemsida? Svaret hittar du här!
* Kopiera bild och text ovan och publicera i din blogg eller dela tävlingen på Facebook. Lämna direktlänken till inlägget i en kommentar.

Glöm inte att ange din epostadress om du vill att jag ska kontakta dig vid eventuell vinst!

Du får gärna gilla bloggen på Facebook eller följa den via Bloglovin, men det är absolut inget krav för att vara med i tävlingen!! :-)


Alla kommentarer kommer att vara dolda eftersom det är en fråga med som tävlingsvillkor!

Tävlingen pågår till den 6 mars!
Lycka till!
0 kommentarer:

Skicka en kommentar