tisdag 28 februari 2012

Rapport från Sahlgrenska!

Det verkar som om jag blir kvar på sjukhuset en tid... Jag förstår nog inte riktigt hur allvarligt det var. Hade jag inte kommit in när jag gjorde..... Jag mår bättre, är uppe och rör på mig lite, men jag har lång väg kvar. Kroppen har varit helt utslagen. Jag är oerhört trött och huvudet dunkar. Mest saknar jag min familj, men samtidigt känns det tryggt att vara kvar här där jag kan få hjälp. Har lite problem med andningen och har fått lite blåsor på lungorna tydligen, men det är inget farligt och ska gå bort av sig själv när jag väl börjat röra på mig lite mer. Eftersom kroppen varit så utslagen, är jag oerhört svårstucken och har sticksår över både armar och händer. Ser ut som en narkoman. Återkommer snart, over and out från sjukhussängen!

9 kommentarer:

 1. Men älskade vän <3 Jag blir ju inte mindre orolig nu precis... fy nu får jag tårar i ögonen!!

  NU VILAR DU!!!!!

  Stor kram <3

  SvaraRadera
 2. Tänker på dig. Krya på dig. Kram vännen

  SvaraRadera
 3. fy vad jobbigt. Skönt att du är på bättringsvägen. Krya på dig nu =) Kramar

  SvaraRadera
 4. Usch vad jobbigt, Krya på dig ♥ och var försiktig, små baby steps till att börja med ! ♥
  Kram

  SvaraRadera
 5. Nej fy sjutton! Stackars dig! Krya på dig snabbt nu!
  Stor kram! ♥

  SvaraRadera
 6. Stackare - det är ju sånt man inte tror ska kunna hända ! men jag är glad att du är på bättringsvägen !! KRAMAR

  SvaraRadera
 7. Se till att vila ordentligt nu och ta hand om dig! Krya på dig!
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Ojojoj, jag lider med dig! Min mamma fick lunginflammation och sedan blodförgiftning och det slutade med att sövdes ner i flera dagar. Man tror ju inte sådant kan hända, det var verkligen nära ögat för henne. Hur som helst så hoppas jag du kryar på dig snart.

  SvaraRadera