lördag 15 augusti 2015

Vår lille älskling är sjuk!

Stackars stackars Billy... Ja, är det inte barnen så är det katten! Den lille stackaren har oförklarlig feber och vill varken äta eller dricka.
Igår åkte vi in med honom till djursjukhuset i Kungsbacka, han hade då varit borta väldigt länge och när han väl kom hem var han medtagen och ville inte äta eller dricka. Väl på sjukhuset konstaterade man att han hade feber och var rejält uttorkad. Man beslöt att behålla honom över dagen för att ta prover och ge honom dropp. Dock är inte sjukhuset bemannat på nätterna på helgerna, så igår kväll hämtade jag honom. Han hade då fortfarande feber och bara ätit lite grann. Ultraljudet hade inte visat något onormalt, men han hade lite lågt blodvärde. Man hade heller inte lyckats ta något urinprov.
Idag mår han fortfarande inte bra, har inte druckit och inte heller ätit något större. Fortfarande feber. Han har dessutom inte varit på lådan nåt större och kissat vilket sjukhuset tyckte var mycket konstigt med tanke på att han fick dropp hela dagen igår.
Alltså ville de att vi kom tillbaka med honom idag. De märkte att han fortfarande vara uttorkad och han fick mera vätska. Dock trodde de att det skulle bli svårt att kunna få ett urinprov från honom, så han fick en antibiotikaspruta i fall det trots allt skulle vara en infektion.
Nu är det bara att avvakta tills imorgon, ge honom mat, hålla koll på febern och hoppas att det vänder...
0 kommentarer:

Skicka en kommentar