lördag 16 maj 2015

Salt, sött eller mittemellan?

Visst är det roligt när det kommer paket i brevlådan man inte väntar sig? I tisdags låg ett spännande paket och väntade på mig när jag kom hem från praktiken med smarriga nyheter från Malaco och Läkerol!


Både colaflaskan och den salta sillen är riktiga klassiker ur Malacos utbud, men nytt är att man nu kan köpa dem i små påsar och inte bara lösvikt! Colaflaskan lanserades på 80-talet och den salta sillen går så långt tillbaka som till 50-talet!
Här hemma är colaflaskan väldigt populär hos barnen, medan jag och mannen föredrar salta sillar, alltså finns det något för alla! Godiset kommer i påsar om 80 gram och lanseras denna veckan.


I paketet fanns också 2 nya smaker från Läkerol, inspirerade av det svenska favoritresmålet Thailand! Läkerol Ginger Lime har en frisk smak med en hint av ingefära och Läkerol Chili Licorice smakar lakrits med lite extra hetta. 
Jag gillar ju salt och lakrits, men är inte så förtjust i chili, så Chili Licorice var lite för stark för min smak. Ginger Lime däremot var supergod och en solklar favorit som jag definitivt kommer köpa igen! Även dessa nyheter lanseras denna veckan. 


0 kommentarer:

Skicka en kommentar