söndag 10 maj 2015

Rituals Mama Event!

Åh wow vilken underbar kväll det blev i söndags! Har aldrig varit på Allum köpcenter i Partille förut, har liksom inte vägarna förbi där. Här ligger i alla fall en av Rituals butiker.
Det första som slår en är inredningen och hur de verkligen lyckats med skyltning och ljussättning! Hela butiken genomstrålar lugn och harmoni.

Vi var 15 stycken lyckligt lottade bloggare som fått möjligheten att vara med den här kvällen och allra först blev vi indelade i 3 grupper. Min grupps första station var sminket och jag fick chansen att bli lite grundsminkad, med foundation och läppglans.


Finaste Emma!

Därefter blev vi riktigt bortskämda med en handbehandling, tvätt, scrub och cream! Det gjorde under för handen och man såg en riktigt tydlig skillnad! Dessutom doftade det underbart! Själva behandlingen kan man göra på hela kroppen, förslagsvis 2 gånger i veckan och det sätter fart på cirkulationen.


Sista stationen var vid sakerna för hemmet. Väldigt fina produkter som doftljus, te och tvål i lyxiga förpackningar. Under tiden fick vi även smaka på ett av teerna och det bjöds även på massor av god frukt och choklad.


Det var oerhört svårt att välja vad man skulle köpa, de hade så väldigt många bra produkter till riktigt bra priser! Dessutom fick vi möjlighet att handla till 20% rabatt på hela sortimentet! Till slut fastnade jag i alla fall för två paket doftstickor, ett mindre att ha i badrummet och ett större för vardagsrummet, ett deo-stick till mannen och en After Shave. Dessutom fick jag en stor burk hudkräm på köpet! I goodiebagen fanns en ljuvlig 3 i 1 lyxig handskrubb!


Vi fick även 3 fantastiska goodiebags, de bästa och mest personliga jag någonsin fått tror jag, och några hade också turen att vinna fina priser, men mer om det i ett annat inlägg.   

Ett jättestort tack till Rituals för en otroligt trevlig och lyxig kväll och såklart tack i massor till fina Sandra och Elin för att ni ordnat kvällen och för att jag fick komma!

Några av bilderna är mina och några är tagna av duktiga fotografen Louise, www.momentsbylouise.com

0 kommentarer:

Skicka en kommentar