måndag 25 maj 2015

Häftig elmotorcykel från Alex´s Garage och Jollyroom!

För en tid sedan ansökte jag om att bli testbloggare hos Jollyroom. Det har ju varit en rätt så jobbig period det senaste, med Novas sjukdom osv, så när jag fick mail om att vi blivit utvalda, jublade både jag och Nova! Och produkten vi fått möjlighet att testa är verkligen perfekt, en jättefräck elmotorcykel från Alex´s Garage!


Nu när Nova helst inte ska springa och hoppa runt så mycket, blev motorcykeln den perfekta leksaken!
Efter att ha laddat 10-12 timmar, tog Nova en liten provtur. Stolt som en tupp hanterade hon motorcykeln som om hon aldrig gjort något annat!


Motorcykeln lämpar sig bäst för barn mellan 3-6 år. Det finns en knapp där man kan välja att åka framåt eller bakåt och en pedal under höger fot där man reglerar farten. Släpper man gaspedalen bromsar motorcykeln automatiskt. Bak finns en siren med en LED-lampa som växelvis blinkar blått och rött och en förvaringslåda. Fram finns också en LED-lampa och knappar för tuta och för att spela en liten melodislinga!


Nova älskar verkligen den här elmotorcykeln och varje dag är hon ute och åker! Det är inte så stort batteri i den och inte så stark motor, men Nova är nöjd med att att ta en liten tur om dagen. Den kör även i lagom hastighet, mellan 2-2,5 km/h, så att barnet har kontroll och kan hantera att styra. Förutom blå finns den också i röd och gul och går att köpa hos Jollyroom.seStort tack till Jollyroom för att vi fick möjlighet att testa den här härliga elmotorcykeln! Den var verkligen precis rätt produkt för Nova, speciellt med tanke på omständigheterna, och hon tycker så otroligt mycket om den!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar