söndag 24 maj 2015

Destination Halmstad & Hotel Tylösand - del 1!

Åh, vilken härlig helg jag haft! Den har tillbringats på Hotel Tylösand i Halmstad med härligt spa, god mat och övernattning i ett deluxerum med fantastisk utsikt över havet!
Jag hade blivit utvald som en av 15 bloggare av Smartson och Destination Halmstad att få komma och uppleva Hotel Tylösand och Halmstad. Med mig hade jag en god vän.
Vid 13:00 igår anlände vi till hotellet och fick nycklarna till våra rum. Det visade sig att vi fått ett av hotellets finaste deluxerum med otrolig utsikt över stranden och havet!Efter att ha lämnat av väskorna träffades alla bloggare i receptionen igen och hälsades välkomna av Andréa från hotellet och Christian från Destination Halmstad. Två av de andra bloggarna kände jag sedan tidigare, Emma och Michaela. Vi gick till ett konferensrum där vi fick information om vad som skulle hända under helgen och hur programmet såg ut.Därefter fick vi en rundvandring av hotellet. Hotellet ägs ju bl.a. av Per Gessle och överallt fanns det bilder och massor av olika priser Per och/eller Roxette vunnit genom åren. Även guldskivor och gitarrer pyntade väggarna.Området är verkligen unikt och hela hotellet är som ett enda stort konstmuseum med massor av olika typer av konst i vartenda utrymme, bl.a. finns ett eget "Hall of fame". Det finns inte mindre än 4 restauranger, flera stora utrymmen för möjligheten till konferenser och mässor, träningsutrymmen och ett spa "to die for"!


Mer om helgen kommer, nu ska jag bara landa lite och umgås med familjen!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar