tisdag 2 september 2014

En efterlängtad comeback!

Urk, idag släpade jag mig verkligen upp med barnen. Uppföljningssamtal på Novas dagis väntade. Väl tillbaka hemma kastade jag mig i soffan och preparerade mig bl a med Läkerols nya sockerfria halstabletter! De ger jättebra lindring för min onda hals. De har smak av ingefära och citron, med sötningsmedel från Steviaplantan, och kommer lanseras i butik v. 37. Kan varmt rekommenderas nu när förkylningarnas tid är över oss.


Men halstabletterna är inte den enda nyheten från Cloetta i höst! På konsumenternas begäran är nu AKO-kolan tillbaka, tillverkade efter samma recept som förr! Minst lika goda alltså, för oss som minns den! Den lanseras i tre klassiska smaker, mint, chok och grädd. Precis vad jag behövde nu när jag ligger sjuk hemma.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar