måndag 8 september 2014

Spännande möten i veckan!

Herregud, det här eventet kommer bli så himla bra!! Sponsorerna rullar in! Ja, med tanke på all tid man lägger ner på det här så bara måste det ju bli bra! I söndags var jag och Johanna iväg på ett möte som lovade mycket gott! Snart snart får ni veta mer, några detaljer som måste bli klara först bara.....
Imorgon väntar ytterligare ett spännande möte och sedan tänkte jag passa på att förtidsrösta. Annars bjuder den här veckan även på mitt första föräldramöte på Fannys skola och mitt muntliga test för att komma in på utbildningen som vårdadministratör. Håll tummarna för mig på torsdag kväll!3 kommentarer:

 1. Lycka till!
  Mycket spännande 😃

  SvaraRadera
 2. Lycka till på torsdag vännen! Det fixar du! KRAM

  SvaraRadera
 3. Så spännande med ett event!!
  Håller tummar & tår för dig i morgon.

  Kram kram

  SvaraRadera