torsdag 18 september 2014

Blivande student!

Glädjebesked, jag kom in på utbildningen! De närmaste två åren kommer jag alltså att vara student igen och när jag är klar kan jag titulera mig Vårdadministratör! Hoppas hoppas nu bara att käken håller...... Väntar ju fortfarande på operation.
Utbildningen börjar 13 oktober, men fram tills dess har jag ju ett bloggevent att planera! Sponsorerna fortsätter att komma och även anmälningarna börjar trilla in, så roligt! Än finns det platser kvar, men vänta inte för länge! Vi vill gärna visa företagen att det är värt att satsa på event även här på västkusten, så anmäl dig snarast till josaevent@hotmail.com. Gilla gärna vår Facebook-sida också för att inte missa kommande event och roliga händelser, https://www.facebook.com/josaevent
Måste säga att jag är extra stolt över Fanny också. Hon har tagit spruta i skolan och jag minns minsann själv att jag inte tyckte det var så himla kul. Inte ett ord sa hon, fast jag vet att hon oroat sig i flera dagar. Heja dig, mitt hjärta!
Nu ska jag njuta av kvällen ensam. H är i Stockholm igen i jobbet och barnen sover. Lugnt och skönt!

5 kommentarer:

 1. Åh så roligt!!
  STORT grattis :)

  Fina Fanny ❤

  kram kram

  SvaraRadera
 2. Vad roligt, grattis ;) KUL m ert event, jobbar dessvärre då, kramar Lina

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till dig =)

  Min mailadress är anna.82.s@hotmail.com

  Jag har anmält mig till josaevent =)

  SvaraRadera
 4. Stort grattis!
  Och trevlig helg :-)
  Kram

  SvaraRadera