tisdag 2 september 2014

Bloggresa till Polen del 4 - Monte Cassino, Riviera och Pure Nordic Spa!

Mätta och belåtna gav vi oss ut på Sopots gator. Huvudgatan heter Monte Cassino och restauranger, caféer och nattklubbar ligger tätt vägg i vägg. God service, fantastisk mat och spännande inredning genomsyrar hela staden och vi stack in våra huvuden på lite olika ställen bara för att få oss en bild. Den här häftiga inredningen tillhör restaurangen och nattklubben Galeria 63.


Det här konstiga huset heter Krzywy Domek och ligger på Monte Cassino. Det stod färdigt 2004 och inhyser ett mindre köpcentrum. 2013 fanns huset med på CNN´s lista över Europas egendomligaste hus och är en självklar sevärdhet i Sopot.


Vi åkte sedan vidare tillbaka till Gdynia och norra Polens största galleria, Riviera. Här finns runt 250 olika butiker. Priserna var inte riktigt så låga som jag trodde, men bland de inhemska märkena kunde man göra riktigt fina fynd. Konstigt nog fick jag inte med mig något härifrån, var nog lite för stressad och tyckte att det var lite för stort. Skulle helt klart behöva lite mer tid på mig för att gå omkring här.


Tillbaka ombord på Stena Spirit väntade ännu en underbar trerätters middag. Otroligt glada, nöjda och mätta fick vi ännu en överraskning. Vi fick ensamma tillgång till relaxavdelningen ombord, Pure Nordic Spa! Här kan man även få behandlingar och massage.


Ett helt underbart sätt att avsluta vår resa tillsammans!

Bästa Fnulan hade dessutom fixat en liten goodiebag till oss alla med fina produkter från Me&I, Babyfoot, Yves Rocher, Brilliantsmile och Suseå Choklad!
Även Stena Line skämde bort oss med en goodiebag.


Ett enormt stort tack till Ylva, Alexandra och Stena Line för att ni gjorde resan möjlig och gav mig chansen att besöka Polen och upptäcka dess rikedomar! Jag bara måste åka tillbaka snart!
Tack också till all personal på Mera Spa Hotel för en härlig upplevelse och såklart Sheraton Sopot Hotel och In Azia för er otroliga gästfrihet och fantastiska mat!
Sist, men inte minst, stort tack till mina underbara medresenärer och Stena Line Storytellers! Ni är så fina vänner och det är alltid så roligt att träffas och umgås med er! Kram allesammans!


1 kommentar:

  1. Tack själv Sandra för alla fina texter. Kan inte annat än att hålla med om att det blev ett riktigt mysigt avslut i spat ombord på Stena Spirit. :)

    SvaraRadera