fredag 12 september 2014

Uppmaning till bloggare, framförallt i västra Sverige!

Igår hade jag mitt muntliga prov inför utbildningen. Prov och prov, det var mer en intervju där jag fick svara på vad jag visste om jobbet, utbildningen och lite andra frågor. Det kändes bra i alla fall när jag gick därifrån, nu kan jag inte påverka mer, utan får snällt vänta tills torsdag då jag får besked om jag kommit in eller inte! Håll tummarna för mig!
Annars jobbar jag och Johanna på som tusan för att bloggeventet vi planerar ska bli det bästa någonsin! Många klagar på att det sällan händer något för bloggare i Göteborg, att det mesta händer i Stockholm eller Malmö, så nu hoppas jag verkligen att så många som möjligt kommer så att vi kan göra detta fler gånger! Vi har fått in alldeles fantastiska sponsorer, med vinster som kommer få er att häpna, så det här vill ni bara inte missa! Hjälp till att visa att vi bloggare på Västkusten faktiskt också tycker det är roligt med event och missa inte att anmäla er när inbjudan kommer!
Håll utkik och trevlig helg!


4 kommentarer:

 1. Så spännande med ett bloggevent! Hoppas på en inbjudan snart.

  SvaraRadera
 2. Åh, det låter ju väldigt spännande :)

  SvaraRadera
 3. Så himla spännande! Jag vill veta mer =)

  SvaraRadera
 4. Såå spännande att höra vad du har på g :-) Ha en fin dag!

  Kram Nina

  SvaraRadera