tisdag 16 september 2014

Dagens två tips!

Det fina vädret håller i sig även om det börjar bli riktigt kallt på morgnarna. Helgen som gick bjöd på ridning och kalasbesök för Fanny och en del trädgårdsarbete för resten av familjen. Annars rullar planerna för bloggeventet på och inbjudningarna är på gång vilken dag som helst, men boka gärna in den 28 oktober i kalendern så länge!
Hösten betyder ju också mässor av olika slag och första helgen i oktober är det dags för underBARA BARN-mässan i Stockholm. Kommer inte att åka upp och besöka den i år, var där förra året, men för en av utställarna är det första gången! Missa inte att besöka Made to Play´s monter och kolla in deras underbara barnjeans med förstärkta knän och rumpa! Supertuffa och praktiska byxor!

Snyggaste byxorna!

När jag ändå håller på och tipsar, vill jag även slå ett slag för Stadens Hjältar´s egna Youtube-kanal! Här kan man se alla avsnitt av den härliga tecknade serien och hitta direktlänkar till deras appar med spel och mycket annat! Perfekt förströelse för en stund om man t ex är hemma med sjuka barn. Kolla in länken nedan.
https://www.youtube.com/channel/UCVvVfKaGewaWYURauNKat3g

 

Bjuder här på en härlig bild på Fanny från i morse, glad för sin nya fina tröja från Maxomorra
1 kommentar:

  1. Visst är det härligt att solen skiner över oss.
    Spännande med Bloggevent, 28 oktober är inbokat i kalendern 👍
    Trevlig tisdag.
    Kram

    SvaraRadera