söndag 2 oktober 2016

Fortfarande trött och Kent´s sista turné!

Jättestort tack för alla fina hälsningar efter mitt senaste inlägg! Jag mår lite bättre, men utredningen pågår fortfarande. Man vet inte än varför jag har så dåliga värden.
Det är nu 1½ vecka sedan jag började med järntillskott, läkaren trodde att det skulle ta runt 2 veckor innan jag märkte någon effekt. Är sjukskriven även denna kommande veckan och ska tillbaka till vårdcentralen imorgon för att kolla upp värdena.
Igår var jag trots tröttheten ändå på en efterlängtad konsert med KENT! Köpte biljetterna redan i mars och ville för allt i världen inte missa deras sista konsertturné någonsin! Magiskt och såååå fantastiskt bra! Dock stupade jag i säng när jag kom hem och sov till närmare 10:00!
Tack finaste Sara för sällskapet!
0 kommentarer:

Skicka en kommentar