lördag 8 oktober 2016

Resultatet av dagens undersökning

Hej på er! Jag lever! Mörbultad och extremt trött efter undersökningen, har jag nu kommit hem. Så skönt att det är söndag imorgon och ytterligare en ledig dag att vila på innan det är dags att börja jobba igen.
Undersökningen idag gick bra! Man hittade ingenting konstigt, en enorm lättnad! Dock kommer troligtvis utredningen att fortsätta med andra undersökningar, men nu kan man utesluta "problem" i en del av kroppen i alla fall! Nästa undersökning får jag ta när den kommer.
Mitt i allt som hänt börjar jag dessutom nytt arbete på måndag! Att arbeta inom psykiatrin visade sig vara tuffare än jag räknat med och var inte för mig. Så på måndag börjar jag jobba på Mölndals gynekologmottagning! Ser oerhört framemot det, fick en så bra känsla när jag var där på intervju och jag och den andra medicinska sekreteraren klickade direkt!
Ett enormt stort tack för er omtanke dessa jobbiga dagar. Alla kommentarer, sms och samtal, ni är underbara! Nu kan jag pusta ut ett tag i alla fall!
1 kommentar: