söndag 16 oktober 2016

Underbar Pokemontårta med Pikachu!

Hjälp, vad trött jag är! Efter en vecka på nya jobbet och kalas för Nova både igår och idag, finns det sannerligen inte mycket energi kvar i den här lilla kroppen! Det är nästan så att man skulle behöva en veckas semester!
Jag har inte hört något ifrån min läkare i veckan, men på tisdag ska jag ta nya prover. Hoppas att jag får veta mer under denna veckan hur utredningen ska gå vidare.
Igår hade vi barnkalas på Bushuset och idag var det dags för släktkalas. Nova fyller inte förrän på onsdag, men eftersom vi är upptagna hela nästa helg, hade vi kalasen denna helgen.
Den fantastiska tårtan är gjord av en superduktig kvinna här i Kungsbacka, Alkakouni, som bakar otroliga tårtor på beställning! Nova ville ha en Pokemontårta med Pikachu och visst är den helt fantastisk?!


Den var dessutom himmelskt god med Pikachu i sockerpasta och innehöll vaniljkräm och chokladmousse. Den blev mycket omtyckt av både barn och vuxna. Kolla in Alkakounis Facebooksida för fler grymma tårtor och tveka inte att kontakta henne om ni vill ha en riktigt fin och god tårta till det där speciella tillfället.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar